Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ARK II 2024 yılına ertelendi!

 
 
Geliştirici Studio Wildcard, açık dünya hayatta kalma aksiyon macera oyunu ARK 2'yi 2023 çıkış yılından 2024'ün sonlarına ertelediğini duyurdu. Oyun, Xbox Series ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetine de dahil olacak.
 
Erteleme hakkında ekip açıklama yaptı
 
 
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan ARK 2 ne yazık ki şu anda bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Birçok oyunun ertelendiği bu dönemde ARK 2'de bundan nasibini aldı. Yaklaşık 1 yıl kadar ertelenen oyun hakkında ekip şunları belirtti:
 
"Dikkatli bir değerlendirmeden sonra devam oyununun çıkışını 2024'ün almaya karar verdik. Oyun çıktığı gün hem Xbox, Game Pass hizmetinde hem de mevcut PC ve Xbox Series platformlarında yer alacak. Erteleme haberi çoğunuz için hayal kırıklığı yaratacak. Bunu biz de biliyoruz ancak bu zor kararın doğru olduğuna hemfikiriz."
 
Peki oyun neden ertelendi? 
 
 
 
"Amacımız ARK II'yi en iyi yapımlar arasına dahil etmek ve oyuncular için gerçekten olağanüstü deneyim sunmak. Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirdiğimiz bu oyun, daha önce hiç ulaşılmamış bir kapsama - boyuta sahip olacak. Oyunu geliştirirken en son teknoloji desteğini kullanıyoruz. Bir yandan oyunumuzun boyutu bir yandan oyun motoru hakkında daha fazla bilgi edinmek, süreci biraz uzatıyor. Oyun motoru hakkında daha fazla şey öğrendikçe iş akışımızı buna göre uyarlıyoruz. Dolayısıyla geliştirme için daha fazla zamana ihtiyacımız var."
 
Devam oyunu çok daha fazla içeriğe ve boyuta sahip olacak. Oyunda bir yandan hayatta kalırken diğer yandan açık dünyayı keşfedeceğiz.
 
Peki siz bu erteleme hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ARK 2 Studio Wildcard Dinozor açık dünya hayatta kalma oyunu
League of Legends 2023 Kış Mevsimi Finali Belli Oldu! Nisan 2023'te çıkış yapacak tüm PC oyunları

Sarohan

1.4.2023 11:44:24

+1
Hepiniz mi aynı dalavereyi yaparsınız arkadaş ? 'en iyi deneyimi' 'en kusursuz oyunu' 'yaptığımız en büyük ve karmaşık proje' vs zırvalıklarını sallayın sonra oyun bir çıksın neresinden tutarsan orasından dökülsün. Yazıya geldiği zaman boş boş atıp tutun anca.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ARK 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız