Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ark 2 beklenenden daha geç çıkabilir!

 
 
Digital Domain tarafından yayınlanan yıllık rapora göre Studio Wildcard tarafından geliştirilen açık dünya bilim kurgu temalı hayatta kalma oyunu Ark 2 beklenenden daha ileri bir tarihte çıkabilir. Hızlı ve Öfkeli yıldızı Vin Diesel'in yer aldığı Ark 2, ilk olarak 2020'de duyurulmuştu ve başlangıçta 2022 çıkış tarihi için planlanmıştı.
 
Ark 2 bir ertelemeye daha maruz kalabilir
 
 
 
Hayatta kalma serisi Ark'ın yeni oyunu olarak karşımıza çıkacak Ark 2, 2022 çıkış yapacaktı. Ancak ne yazık ki oyunun çıkış tarihi ertelendi ve 2024'ün sonuna kadar itildi. Böylece büyük bir ertelemeye maruz kaldı. Digital Domain tarafından paylaşılan rapora göre oyun bir kez daha ertelenebilir.
 
Öte yandan Twitter üzerinde yer alan Ark2News adlı bir kullanıcı Digital Domain tarafından yayınlanan raporun özetini paylaştı. Burada oyunun 2025 yılında çıkış yapacağı öne sürüldü ve Studio Wildcard yeni yayınlanan bu çıkış tarihini yalanladı. Ekip bunun bir yazım hatasını olduğunu belirtti.
 
Ancak 2024'ün sonlarına itilen ve sorunlu bir geliştirme süreci yaşayan Studio Wildcard'ın oyunu 2025 yılına ertelemesi pek de şaşılacak bir durum değil.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming ARK 2 Studio Wildcard Dinozor açık dünya hayatta kalma oyunu
Hogwarts Legacy 2023'ün ilk çeyreğinin en çok kazandıran oyunu oldu! Xbox patronu Phil Spencer: Redfall bizi hayal kırıklığına uğrattı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ARK 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız