Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ARK 2, Xbox & Bethesda Games Etkinliğinde Tanıtılacak

 
 
The Game Awards 2020'de geliştirici ekip Studio Wildcard tarafından duyurulan ARK serisinin devam oyunu, Xbox & Bethesda Games canlı yayın etkinliğinde tanıtılacak. Daha önce Microsoft'tan Aaron Greenberg, ARK 2'nin Xbox Series X | S konsollarına özel bir oyun olarak piyasaya sürüleceğini söylemişti.
 
Ark France Twitter hesabı Ark 2 hakkında bir gönderi yayınladı. Gönderide şu ifadeler yer alıyor: "ARK 2 için yeni detaylara 12 Haziran'da ulaşabilirsiniz."
 
Öte yandan Microsoft'tan Aaron Greenberg oyun hakkında şunları söyledi: "Vin Diesel'in başrolde olduğu ARK II'yi Xbox Series X|S konsollarına getirmek için Studios Wildcard ekibiyle birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz"
 
Xbox & Bethesda Games 2022 Canlı Yayın Etkinliği 12 Haziran'da yapılacak. Etkinlik TSİ 20:00'de sunulacak ve Youtube, Facebook, Twitch, Twitter ve TikTok üzerinden izleyebileceksiniz.  
 
Etkinlikte, Xbox Game Studios, Bethesda Softworks ve dünya çapındaki ortaklardan gelecek oyunlar yer alacak. Bunun yanı sıra Xbox ekosistemine yakında gelecek olan oyunlar hakkında bilmeniz gereken her şeyi sunacak. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz ARK 2 Studio Wildcard Dinozor açık dünya hayatta kalma oyunu
Genişletilmiş Xbox Games Canlı Yayın Etkinliği 14 Haziran'da Yapılacak Summer Game Fest Etkinliği Önceden Duyurulan Oyunlara Odaklanacak

Hudson51

6.6.2022 23:09:11

0
Hele şükür. Bu da duyurulup ortadan kaybolan oyunlardan bir tanesiydi. Her ne kadar Diesel ismi artık bir kalite ifade etmese de umarım ilk oyundan çok daha iyi bir şey yapmışlardır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ARK 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız