Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde erişime açıldı. Şu anda komedi odaklı macera oyunu The Big Con'u ve parti tabanlı strateji oyunu Town of Salem 2'yi kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları 25 Nisan Perşembe TSİ 18:00'e kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Bir sonraki haftanın oyunları arasında ise INDUSTRIA ve LISA: Definitive Edition yer alıyor. Bu oyunları daha önceki haberimizde sızıntı bir şekilde sizlere sunmuştuk. 
 
The Big Con
 
 
 
90'larda genç bir usta dolandırıcı olarak suç dolu bir yolculuk macerasında Amerika'nın altını üstüne getirebileceğiniz bir macera. Meraklı ve alaycı bir lise öğrencisi olan Ali olarak oynayabileceğiniz yapımda ülkeyi bir uçtan öbür uca dolaşabiliyorsun. Ayrıca büyük bir yolculuğa çıkmak amacıyla grup kampından kaçabiliyor ve ailenin video dükkanını kurtarmaya başlıyorsun.
 
 
Town of Salem 2
 
 
 
Town of Salem 2 aldatmaca ve olaylardan çıkarım yapmaya dayalı bir oyun. Salem Kasabası sakinlerinin arasında masumları hedef alan hainler saklanıyor. Cinayet, Gizem, Büyü ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı Todd Howard, Elder Scrolls 6'ya Çıkış Tarihi Vermek İstemiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız