Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games'in ve geliştiriciliğini Player First Games'in üstlendiği oynaması ücretsiz platform dövüş oyunu MultiVersus için yeni karakterler eklenmeye devam ediyor. Şimdi ise en yeni karakterin Joker olacağına doğrulayabiliyoruz.
 
Oyun bir dönem satıştan kaldırıldı 
 
 
 
MultiVersus bildiğiniz üzere birçok Warner Bros. karakterini içeriyor ve oyunculara eğlenceli bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyun 28 Mayıs tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
MultiVersus bir dönem tüm dijital mağazalardan satıştan kaldırıldı ve ekip daha sonra 2024 yılı içerisinde oyunu geri dönüş yapacağını açıkladı. Şimdi ise oyunun çıkış tarihini bekliyor ve şu anda diğer platformlarda olduğu gibi Steam üzerinde de daha önce oynamış olan oyuncuların yorumlarını görebiliyorsunuz. Ek olarak ilk sürümünün çok olumlu etiketine sahip olduğunu belirtmek gerekiyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu MultiVersus
KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.5.2024 11:55:05

0
0:13 kim aga ya... bilindik karakterlerin arasina soyle zorlama birsey sokarlar ya hep. aha bende ki de inat degil mi bu karakterin kim oldugunu ogrenmeyecegim, ogrenirsem de ne bir filmine ne bir oyununa hic birseyine para vermeyecegim

BSC Misafiri

10.5.2024 00:05:47

0
mark hamillinde kendiyle çeliştiğini görmüş olduk (kevin yoksa bende yokum demişti)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız