Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

 
     Riot Games'in VALORANT Champions Tour kapsamında Berlin'de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 1. Aşama turnuvasının 1. gün Playoff karşılaşmaları oynandı. Karşılaşmaların sonucunda Team Heretics ve Fnatic üst tura yükseldi. Natus Vincere ile Team Liquid turnuvadan elendi. 
 
 
 
     VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. gününde; Team Heretics ile Natus Vincere ve Fnatic ile Team Liquid karşı karşıya geldi. 3 maçlık seri formatında gerçekleşen karşılaşmaların sonucunda Team Heretics, Natus Vincere'yi 2-0, Fnatic ise Team Liquid'i 2-1 mağlup etmeyi başardılar ve üst tura yükseldiler. Böylelikle temsilcimiz FUT Esports'un üst tur yarı finalinde rakibi Team Heretics, Karmine Corp'un ise rakibi Fnatic oldu.  
 
     2. gün Playoff karşılaşmalarının ilk karşılaşması bugün 18:00'da Karmine Corp ile Fnatic arasında ikinci karşılaşması ise 21:00'da temsilcimiz FUT Esports ile Team Heretics arasında gerçekleşecek. Galip olan takım üst tur finalinde adını büyük finale yazdırmaya bir adım daha yaklaşırken mağlup olan takım alt turdan büyük finale yükselmek adına mücadele edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız