Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phantom Breaker: Battle Grounds Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Rocket Panda Games, 2D yandan görünümlü aksiyon oyunu "Phantom Breaker: Battle Grounds Ultimate"ın 13 Şubat 2025'te piyasaya sürüleceğini duyurdu. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformlarında hem dijital hem de fiziksel olarak satışa sunulacak.
 
Beat 'em up oyunlarına bir yenisi daha ekleniyor
 
 
 
Phantom Breaker: Battle Grounds Ultimate'in standart fiziksel sürümü 39.99 dolara, Ultimate sürümü ise 109.99 dolara satışa sunulacak. Ultimate sürüm, Mikoto figürüne, müzikleri içeren CD'ye, sanat kitabına ve özel kutu gibi ek içerikleri kapsıyor.
 
Rocket Panda Games yeni oyunda tüm platformlar için kesintisiz bir çevrimiçi deneyim sunmayı hedefliyor. Unreal Engine 5 ile yeniden geliştirilen oyun, sekiz oyuncuya kadar çevrimiçi çok oyunculu bir deneyimi ve platformlar arası oynanabilirlik sunuyor.
 
Oyunun öne çıkan özellikleri arasında yenilenen oyun mekanikleri, çevrimiçi co-op ve mücadele modları yer alıyor. Bunun dışında düşman karakterlerle oynama imkanı ve yeniden düzenlenmiş ses ve müzikler bulunuyor. Oyun, Tokyo'da geçiyor ve Phantom'un mühürlenmiş güçlerini geri kazanma çabalarını konu alan bir hikaye sunuyor.
 
Phantom Breaker: Battle Grounds Ultimate'ın fiziksel ve dijital sürümleri için ön siparişler şu anda açılmış durumda.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Viking Temalı Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Norse Duyuruldu Kovboy Temalı Çiftçilik Oyunu Cattle Country Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız