Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler

 
 
Capcom, Dead Rising'in yeniden yapım sürümü gibi görünen Dead Rising Deluxe Remaster'ı resmi olarak duyurdu. Duyuru ile beraber yeni sürümün hangi platformlarda yayınlanacağı ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
İyileştirilmiş grafikler ve yenilenmiş sistemler
 
 
 
Dead Rising Deluxe Remaster sürümüYouTube'da kısa bir teaser videosu ile beraber duyuruldu. Fragman haricinde mevcut olan tek bilgi, videonun açıklamasında yer alan cümleler. Video açıklamasında şu cümleler yer alıyor:
 
“Merhaba? Bu şey açık mı? Ben Frank! Frank West! Orada kimse var mı? Kameranızı kapın ve Dead Rising Deluxe Remaster ile ilgili büyük habere hazırlanın. Yakında daha fazla bilgi sunulacak.”
 
Dead Rising, Remaster sürümü ile beraber büyük iyileştirmeleri beraberinde getirecek. Öte yandan 2016 yılında çıkış yapan oyunun orijinali ile yeni sürümü karşılaştıran görüntüleri aşağıdan görebilirsiniz.
 
Karşılaştırmalı ekran görüntüleri 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kısa fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
İlk Resident Evil Oyunu GOG Platformunda Satışa Sunuldu Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rexroth

27.6.2024 12:20:19

0
Capcom'unda Remake işini iyi yaptığını düşürsek, bu oyuna bence Remake yakışırdı. Çünkü baya eski bir oyun ve yeni dinamiklere ihtiyacı vardı. Eskiden evet oynaması keyifliydi ama yeni nesil, yeni donanımlarla insanlar daha gelişmiş dünyalar istiyor. Resident Evil 4 ile aynı dönemlerde çıkmış bir oyun bu ve Resident Evil 4 Remake herkes tarafından çok sevildi. Yani bu da yapılsa bu da çok iyi olabilirdi bence. Neyse artık hayırılsı.

BSC Misafiri

26.6.2024 21:37:15

0
ilk oyunu bitiremediğim oyunlardan biridir seriyi severim 3 favorimdir ama buda güzel duruyor umarım pcyede gelir. ve pek bilinmesede zeroyada bir remastered gelsin.

BSC Misafiri

26.6.2024 21:31:12

0
Frank'in sıfatı her ne kadar tuhaf gelsede Capcom'un seriyi unutmadığını görmek hoşuma gitti. Umarım tatmin edecek kadar satar da devamını görürüz, Capcom harıl harıl pişiriyor maşallah.

BSC Misafiri

26.6.2024 21:30:56

+1
Bu oyunda 7 gün boyunca hayatta kal achievement'ını almak için kuzenimle 15 saat boyunca kesintisiz televizyon başında geçirmiştik hey Allahım ya:d Şimdi çoluk çocukla böyle bir şeye tevessül etmek namümkün tabi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız