Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Life is Strange: Double Exposure Duyuruldu: Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Sevilen oyun serisi Life is Strange'in yeni oyunu duyuruldu. Square Enix ve Deck Nine Games tarafından geliştirilen Life is Strange: Double Exposure, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC ve Switch platformlarına geliyor. Oyun, 29 Ekim 2024'te PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapacak. Switch versiyonunun çıkış tarihi ise daha sonra açıklanacak.
 
Yeni bir hikaye bizleri bekliyor 
 
 
 
Life is Strange: Double Exposure, hem serinin yeni oyuncularını hem de sadık hayranlarını heyecanlandıracak doğaüstü bir cinayet gizemini konu alıyor. Oyunda prestijli Caledon Üniversitesi'nin fotoğrafçılıkla ilgilenen öğrencisi Max Caulfield, yakın arkadaşı Safi'yi korkunç bir şekilde öldürülmüş bir halde buluyor. Max arkadaşını kurtarmak için yıllardır kullanmadığı zamanı geri sarma gücüne başvuruyor. Ancak bu girişim Safi'nin hala hayatta olduğu ve tehlikede bulunduğu paralel bir zaman çizgisini açıyor.
 
Life is Strange: Double Exposure üç farklı sürümden (Standard, Deluxe ve Ultimate) oluşuyor. Ultimate Edition'ı ön sipariş edenler, oyunun tüm bölümleri 29 Ekim'de çıkış yapmadan iki hafta önce yani 15 Ekim'de ilk iki bölümüne erkenden erişebiliyor.
 
Life is Strange: Double Exposure, zamana karşı yarışan Max Caulfield'ın heyecan verici yeni macerasıyla bizleri karşılamaya hazırlanıyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Dragon Age: The Veilguard Tanıtıldı: Ne Zaman Geliyor? DOOM: The Dark Ages Resmi Olarak Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.6.2024 20:49:35

0
İnş batırmazlar, yoksa benim için bir rüyadan kabusa dönüşür.

BSC Misafiri

10.6.2024 10:43:41

+2
Square Enix sonunda anlamış Life is Strangenin max olduğunu saçma saçma karakterle satılacağını mı düşündü sonunda maxin büyüdüğü bir hikaye umarım türkçe yaması çıkar

Dhalsim

9.6.2024 23:45:13

+1
Hikaye anlatımını seviyorum bu serinin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız