Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch Sports'a Basketbol Modu Resmi Olarak Eklendi

 
 
Nintendo tarafından biz oyun severlere sunulan son Nintendo Switch Sports oyunu içerisinde, bildiğiniz üzere birden fazla spor dalı bulunuyor ve oyuncular istedikleri şekilde bunları deneyimleyebiliyor. Şimdi ise ekip tarafından açıklanan detaylara göre basketbol modu 9 Temmuz'da yani bugün itibarıyla oyundaki yerini alıyor.
 
Nintendo Switch Sports'ta yepyeni bir deneyim
 
 
 
Yeni bir spor dalını oyuna ekleyen ekip, bu güncelleme ile oyunculara üst düzey bir basketbol deneyimi sunmayı hedefliyor. Bu deneyim Nintendo Switch Sports oyunundaki Spocco Square'e ücretsiz bir güncelleme olarak eklenmiş durumda. Tek başınıza veya çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz yeni sürümde 3'lük atma mücadelesi gibi çeşitli modlarda yer alabiliyorsunuz.
 
Kendine özgü kontrolleri ve grafikleri ile sunulan basketbol modu, farklı oyun modları ile bizleri karşı karşıya getiriyor ve en fazla 4 oyuncuyla yerel olarak da oynanabiliyor.
 
Nintendo Switch Sports şu anda Nintendo Switch el konsolu için mevcut durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Kingdom Hearts 3 Tüm Ortamları Yenileyen 4K Doku Paketine Kavuştu Yeni The Witcher 3 Modu İstediğiniz Karakteri Oluşturmanıza İzin Veriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız