Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valorant'ın Konsol Sürümlerinin Çıkış Tarihi Sızdırıldı

 
 
Riot Games tarafından oyunculara sunulan rekabetçi nişancı aksiyon oyunu Valorant bildiğiniz üzere konsollara gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz ay yayınlanan haberle birlikte oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformlarında geleceği doğrulandı. Şimdi ise oyunun konsollara ne zaman geleceği sızdırıldı.
 
Valorant'ın konsol sürümleri için tarih yakın
 
 
 
Hızlı bir şekilde beta sürecine giren Valorant'ın konsol sürümünün çıkış tarihi ortaya çıktı. Twitter platformunda sızıntı içeriklerle ön plana çıkan eXtas1stv adlı bir kullanıcı, yayınladığı gönderiyle oyunun 26 Temmuz tarihinde konsollara geleceğini iddia etti. Riot Games daha önce nişancı oyununun konsollara tam olarak ne zaman geleceğini açıklamadı.
 
Doğru sızıntı bilgilerle öne çıkan eXtas1stv adlı kullanıcının verdiği tarih genel olarak oyuncu toplulukları tarafından kabul görüyor. Diğer taraftan resmi bir açıklama olmadığı için elbette bu tarihi şu an için net olarak kabul edemiyoruz.
 
Bildiğiniz üzere rekabetçi oyun Valorant şu anda sadece PC platformunda mevcut durumda. Öte yandan Xbox ve PlayStation 5 konsollarında nasıl bir kontrolcü desteğinin olacağı şu an için bilinmiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Modern Warfare 3'ün Xbox Game Pass'e Ne Zaman Geleceği Sızdırıldı! Concord'un Açık Betasına Katılan Oyuncu Sayısı Bir Hayli Düşük

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız