Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Champions 2024'te Gruplar ve İlk Karşılaşmalar Belli Oldu!

 
     Riot Games tarafından Güney Kore'de düzenlenecek VALORANT Champions 2024'te gruplar ve ilk karşılaşmalar belli oldu! Mücadele edecek 16 takım, 4 gruba ayrıldı. Temsilcimiz FUT Esports, D grubunda yer aldı ve ilk rakibi EDward Gaming oldu. 
 
A grubu: Fnatic, DRX, KRÜ Esports, Bilibili Gaming
B grubu: Gen.G Esports, FunPlus Phoenix, Team Heretics, Sentinels
C grubu: Leviatán, Team Vitality, Trace Esports, Talon Esports
D grubu: EDward Gaming, G2 Esports, Paper Rex, FUT Esports 
 
     A grubunun açılış karşılaşmaları Fnatic ile Bilibili Gaming ve DRX ile KRÜ arasında B grubunun açılış karşılaşmaları Gen.G Esports ile Sentinels ve FunPlus Phoenix ile Team Heretics arasında C grubunun açılış karşılaşmaları Leviatán ile Talon Esports ve Team Vitality ile Trace Esports arasında D grubunun açılış karşılaşmaları ise EDward Gaming ile FUT Esports ve G2 Esports ile Paper Rex arasında gerçekleşecek.    
 
     2.25 Milyon Dolar ödül havuzu oluşturulan ve VALORANT için dünya şampiyonası niteliğinde olan VALORANT Champions 2024, 1 Ağustos Perşembe günü başlayacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Concord'un Açık Betasına Katılan Oyuncu Sayısı Bir Hayli Düşük Moonlighter Geliştiricisinin En Yeni Oyunu Cataclismo Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız