Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LEGO Horizon Adventures Hikayesinde Değişiklikler Olacak

 
 
Lego oyunlarını hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Farklı ve orijinal yapımlardan ilham alan ancak Lego tasarımı ile karşımıza çıkan bu projeler, daha çok gençlere hitap ediyor. Bu sürümler arasında herhangi bir karanlık unsur ve korkutucu öğeler yer almıyor, daha çok eğlenceli ve aksiyon macera deneyimleri bizlere sunuluyor. Şimdi ise Horizon Zero Dawn'ın Lego sürümü hakkında yeni detaylar ortaya çıkıyor.
 
LEGO oyunları daha çok gençlere ve çocuklara hitap ediyor
 
 

PlayStation'ın başarılı oyunlarından biri olan Horizon Zero Dawn'ın bildiğiniz üzere şu anda Lego versiyonu geliştiriliyor. LEGO Horizon Adventures adıyla karşımıza çıkacak olan yeni sürümde hikayenin içeriğinin biraz da olsa değiştirileceği aktarılıyor. Ana oyunu oynadıysanız, oyunun sonlarına doğru daha çok kıyametvari ve karanlık bir temanın bizlere sunulduğunu söyleyebiliriz. Ancak bu ürkütücü ve karanlık unsurlar Lego oyununda herhangi bir şekilde yer almayacak ve değişime uğrayacak.
 
Guerrilla ekibi içerisinde yer alan hikaye yönetmeni James Windeler bu konuya değinerek, 8 yaşındaki bir çocuk için ana oyundaki hikayenin oldukça ağır bir temayı işlediğini ve bunun değiştirilmesi gerektiğini vurguladı. Dolayısıyla Lego sürümü içerisinde bazı hikaye unsurlarının olmayacağını aktarabiliyor ve bunların değişiklik göstereceğini de doğrulayabiliyoruz.
 
Açıklanan detaylara göre LEGO Horizon Adventures bu yıl içerisinde PlayStation 5, Nintendo Switch ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Heihachi Mishima Duyuruldu Modern Warfare 3'ün Xbox Game Pass'e Ne Zaman Geleceği Sızdırıldı!

Rexroth

22.7.2024 20:14:50

0
İçeriği çocukça olan bir oyun için zaten böyle olması gayet doğal. İyi de olmuş. Çünkü LEGO oyunları iç karartan değil, eğlendiren oyunlardır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız