Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Game Pass'e Zam Geliyor: İşte Yeni Türkiye Fiyatları

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan Xbox Game Pass hizmetine %47'lik bir zam yolda. Sadece ülkemizde değil aynı zamanda tüm dünyada fiyat artışına söz konusu olacak hizmet bazı değişiklikleri de beraberinde getirmeye hazırlanıyor.
 

Xbox Game Pass'ten konsol seçeneği kaldırıldı

 
 
 
Xbox Game Pass kapsamında öncelikle büyük değişikliklerin olduğunu söylemek gerekiyor. İlk etapta konsol paketinin abonelik seçeneklerinden kaldırıldığını ve yerine başka bir seçeneğin  geleceğini aktarabiliyoruz. Microsoft tarafından açıklanan detaylara göre ülkemizde 159 Türk Lirasına satılan ve sadece Xbox sahiplerinin yararlandığı "Konsol Game Pass" artık erişilebilir değil.
 
Eğer daha önceden mevcut aboneliğinizi varsa konsollar için satın almış olduğunuz hizmeti ürün süresi bitene kadar kullanabileceksiniz. Bu hizmet 10 Temmuz yani bugün itibarıyla sona eriyor ve yeni aboneliklerden kaldırılıyor. Şu anda hizmet dahilinde sadece PC, Ultimate ve Core abonelik seçenekleri yer alıyor.
 

Yeni abonelik seçeneği Standart adıyla geliyor 

 
 
 
Konsol seçeneğinin kaldırılmasıyla beraber yeni bir seçenek "Xbox Game Pass Standart" adıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu abonelik seçeneğinin hangi tarihte yayınlanacağı belli değil. İlerleyen süreçte daha fazla detayı bekliyoruz.
 
Xbox Game Pass hizmetinin ülkemizdeki fiyatlarına bakacak olursak yüzde 47'lik oranda zamlandığını aktarabiliyoruz. Eski ve yeni fiyat listesi ise şu şekilde:
 
- Ultimate paket 209 TL'den 309 TL'ye
- PC paket 159 TL'den 209 TL'ye
- Core paket 159 TL'den 175 TL'ye
- 3 aylık Core paket 399 TL'den 439 TL'ye çıkıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox Game Pass Microsoft Konsol için Xbox Game Pass PC için Xbox Game Pass
Popüler Oyun Palworld İçin Sony Devreye Girdi: Ortaklık Kuruldu 2K Henüz Duyurulmamış Bir Remake Projesi Üzerinde Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.7.2024 10:15:07

0
böyle muazzam bir sisteme böyle bi güncelleme gelmesi dogaldı, geç bile kalındı. Sadece konsola pc'ye oranla daha acımasız olmaları tatsız olmuş, sonuçta xbox marka olarak bir konsol. ps plus'a göre de hala çok iyi ama birkaç sene içinde bu gelirler de yetmez, reklam almalar, daha başka tier'lar felan eklenebilir. neysekı depolamıştık ultimateyi zamanında

JaReD22

10.7.2024 18:31:11

0
Yerel oyun pazarlarında 25 tl :))

Ömer Hayyam12

10.7.2024 16:56:16

0
Kabus 22 geliştiricisi yeni oyunun duyurdu, haber yaparsanız iyi olur. https://www.youtube.com/watch?v=JQOB0PLJeAY
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Game Pass
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız