Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Like a Dragon: Yakuza Dizisinden İlk Fragman Geldi

 
 
Oyun serisi ile beraber ön plana çıkan Yakuza için şu anda bir dizi projesi bulunuyor. Daha önce duyurusu yapılan ve  Like a Dragon: Yakuza adıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan diziden yeni bir fragman yayınlandı. Başarılı dizi ve film uyarlamalarına bir yenisi daha eklenmeyi bekliyor.
 
Like a Dragon: Yakuza oyun serisinde yer almayan detaylara sahip olacak
 
 
 
Amazon işbirliği kapsamında şu anda yapım aşamasında bulunan Like a Dragon: Yakuza, oyun serisine doğrudan bağlı bir şekilde yerini alıyor ve açıklanan detaylara göre Ekim ayında yayınlanmaya hazırlanıyor. Dizinin ilk fragmanı ile birlikte Ryoma Takeuchi'ye (Kazuma Kiryu) bakış atılıyor ve Kamurocho'nun nasıl görüneceğini ve daha fazlasını sunuyor.
 
Ortaya çıkan bilgilere göre şu anda yapım aşamasında olan dizi, geçmiş Yakuza / Like a Dragon oyunlarında deneyimlemediğimiz orijinal bir hikayeye sahip olacak. Modern Japonya ve geçmişteki oyunlarda açığa çıkmayan sırlar ve detaylar bizlere sunulacak. Aynı zamanda dramatik bir arka plan hikayesi yer alacak.
 
Like a Dragon: Yakuza, 24 Ekim'de Amazon Prime'da boy gösterecek. 6 bölümden oluşacak dizinin ilk 3 bölümü aynı anda yayınlanacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun firmalar oyunlar 2024
VALORANT'ın PS5 ve Xbox Series Sürümü Açık Beta Olarak Çıktı Epic Games Bu Hafta 928 TL'lik İçeriği Ücretsiz Veriyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız