Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG Pit People için Yeni Güncelleme Duyuruldu

 
 
Behemoth, 13 Ocak 2017'de başlayan Erken Erişim döneminin ardından 2 Mart 2018'de Xbox One ve PC için Steam üzerinden yayınlanan strateji RPG'si Pit People için bir oyun kalitesi güncellemesi yayınlamayı planladığını duyurdu.
 
Şuan için güncellemeye ilişkin detaylar açıklanmadı.
 
Bu hızlı tempolu, sıra tabanlı, işbirliğine dayalı macerada görev yapacak ve keşfedecek, harika ganimetler bulacak, savaşçılarınızı özelleştirecek ve garip türleri işe alacaksınız! Bu stratejik konumlandırma oyununda kaderinizi kontrol edin.
 
Bugün Kalıcı Ölüm'ü seçin ve ailenizin ve arkadaşlarınızın, başkalarına danışmadan neden bu kadar sert bir karar aldığınızı merak ederek hayatınızı geçirirken, yargılarınızı sonsuza dek sorgulayacakları çok gerçek olasılıkla yüzleşin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG Pit People macera güncelleme
BattleBlock Theater PC için Yeni Güncelleme ve Ek Olarak Konsollara Geliyor Dragon Age: The Veilguard'ın Çıkış Tarihi Ne Zaman Açıklanacak?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız