Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sid Meier’s Civilization VII Duyuruldu: İşte Fragman

 
 
Yayıncı 2K ve geliştirici Firaxis Games, strateji serisinin en yeni oyunu Sid Meier's Civilization VII'yi resmi olarak duyurdu. Açıklanan detaylara göre oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkışını gerçekleştirecek ve 2025 yılında piyasaya sürülecek.
 
Geniş bir strateji deneyimi oyuncuları bekliyor 
 
 
 
Ödüllü strateji oyunu serisinin devrimi niteliğinde olacağı belirtilen Civilization VII’de, oyunculara dünyanın gelmiş geçmiş en büyük imparatorluğunu kurma yetkisi veriliyor. Tarih boyunca yaşamış birçok efsanevi liderden biri olarak hüküm süreceğiniz yapımda kendi medeniyetinizi kurabiliyor, topraklarınızı genişletebiliyor ve mimari anlamda harikalar yaratabiliyorsunuz.
 
Civilization VII sadece bu detaylarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda rakip medeniyetleri fethedebiliyor veya onlarla işbirliği yapabiliyorsunuz. Dünyanın uzak noktalarını keşfedebileceğiniz ve zamana meydan okuyan bir imparatorluk kurabileceğiniz oyun hayranları memnun etmek istiyor.
 
Geniş kapsamlı strateji deneyimiyle ön plana çıkabileceğiniz yapım, Civilization ve XCOM serilerinin geliştiricisi Firaxis Games tarafından bizlere sunulmak isteniyor. Oyunun duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Diğer taraftan oyunun tam oynanış görüntüleri Ağustos ayında yayınlanması planlanıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Delta Force: Hawk Ops'un PC Alfa Test Tarihi Duyuruldu Klasik Oyun The Thing: Remastered Resmi Olarak Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhalsim

9.6.2024 23:44:55

0
Sıra tabanlı oyunlara genelde soğuk duruyorum ama bu oyunla bir kez daha deneyeceğim kendimi oynamaya

BSC Misafiri

9.6.2024 14:38:30

0
Bu sefer hem karada hem uzayda 4X olmalı, Ay ve Mars kolonileri kurmalıyız. Yoksa grafikleri bir gerçekçi, bir cartoonish biraz yenilik yapılmış kopyanın kopyası oyunlara dönecek bu gidişle, aynı Assassin's Creed gibi. Daha da iyisi olabilir Spore oyununun gerçekçi halini yapabilirler en başında oyunun. Big Bang'ten başlayarak evrenin oluşunu ve güneş sisteminde ilk canlılar, Home Eractus, Neandertal vs. arasında hayatta kalma mücadelesi, en sonunda uzayın, başka gezegenlerin, güneş sistemlerinin 4X'lenmesi. Kardaşev ölçeğindeki bütün uygarlık tiplerini başarmamız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız