Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kovboy Temalı Çiftçilik Oyunu Cattle Country Duyuruldu

 
 
Yayıncılığını Playtonic Friends ve geliştiriciliğini Castle Pixel ekibinin üstlendiği kovboy temalı pixel grafikli yaşam simülasyon oyunu Cattle Country, resmi olarak duyuruldu. Açıklanan detaylara göre oyun Steam platformu üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Oyunun henüz bir çıkış tarihi açıklanmamış durumda.
  
Oyunda romantizmden aksiyona kadar çok çeşitli deneyimler bulunuyor
 
 
 
Cattle Country rahatlatıcı bir deneyim gibi gözüken çiftçilik unsurlarını beraberinde getiriyor. Ancak oyunda sadece simülasyon ve üretim unsurları yer almıyor. Bunun yanı sıra aksiyon ve macera deneyiminin de bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz. Yapım içerisinde oldukça fazla mekanik bulunuyor ve bunlar arasında madencilik, balıkçılık, zanaatkarlık ve çiftçilik gibi çok çeşitli detaylar karşımıza çıkıyor.
 
Tüm bu unsurların dışında diğer karakterlerle etkileşime girebileceğiniz ve romantizm yaşayabileceğiniz bir sistemin olduğunu aktarabiliyoruz. Ek olarak etrafı dolanabileceğiniz, gezintilere çıkabileceğiniz, haydut ve soygun hikayeleri ile karşı karşıya gelebileceğiniz bu yapım her oyuncuya hitap etmek istiyor.
 
Cattle Country için şu anda duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Bu içeriğe göz atarak oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilir ve bekleyip bekleyemeyeceğinize karar verebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Phantom Breaker: Battle Grounds Çıkış Tarihi Açıklandı Capcom Next: Summer 2024 Etkinliği Duyuruldu: İşte Detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız