Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass'e yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Şimdi ise futbol serisi içerisinde önemli bir yere sahip ve bu türün öncülerinden olan EA Sports FC 24 kütüphaneye eklenmiş durumda. Artık oyunu abonelik kapsamında ek bir ücret ödemeden oynayabilir ve kendi kariyerinizi oluşturabilirsiniz.
 
Xbox Game Pass kütüphanesi büyümeye devam ediyor
 
 
 
EA Sports FC 24'ü oynamak isteyen kullanıcıların Game Pass abonesi olması gerekiyor. Güncel fiyatlara göre PC ve Konsol üyelikleri ayrı ayrı 159 TL olarak elde edilebiliyor. Hem PC hem de Konsol versiyonlarını içeren Ultimate paketin aylık ücreti ise 209 TL olarak karşımıza çıkıyor. 
 
EA Sports FC 24, bildiğiniz üzere şu anda en yeni futbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda isterseniz bir kariyer oluşturabilir, hazırlık maçlarına çıkabilir ve diğer oyuncularla çevrimiçi maçlarda mücadele edebilirsiniz. Oyuncu transferleri, güncel sistemler ve daha fazlasıyla beraber tam bir futbol deneyimi elde edebiliyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox Game Pass Microsoft Konsol için Xbox Game Pass PC için Xbox Game Pass
Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Game Pass
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız