Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Delta Force: Hawk Ops'un PC Alfa Test Tarihi Duyuruldu

 
 
Yayıncılığını Level Infinite ve geliştiriciliğini TiMi Studio Group’un üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Delta Force: Hawk Ops için yeni bir fragman yayınlandı. Bu fragmanın yanı sıra Temmuz ayı içerisinde Steam platformu üzerinden PC için gerçekleştirilecek olan bir alfa testi de duyuruldu. Bu test şu anda sadece PC için mevcutken ilerleyen süreçte daha fazla platforma özel testler kullanıcılara sunulacak.
 
Delta Force: Hawk Ops şimdiden eleştirilerin odağında bulunuyor
 
 
 
Delta Force: Hawk Ops, iki farklı zaman diliminde geçen bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlarla beraber oyunculara üst düzey bir deneyim sunmayı hedefliyor. Yapım içerisinde 1993 yılında Unreal Engine oyun motoruyla geliştirilen Delta Force - Black Hawk Down harekatı yeniden yaratılıyor ve seçkin bir Delta Force operatörü olarak sahaya atılabiliyorsunuz.
 
Diğer taraftan oyunda 2035 yılında yer alan bir zaman çizelgesi bulunuyor. Bu zaman çizelgesinde eski Delta operatörleri tarafından kurulan ve bir barış gücünü temsil eden G.T.I.'nin seçkin bir üyesi olarak burada rol alıyorsunuz. Buradaki göreviniz, Ahsarah'ın gizemli bölgesine konuşlanmak ve Haavk Corporation'ın yasadışı faaliyetlerini araştırmak.
 
Serinin beklenen oyunları arasında yer alan ancak bir yandan da fragmanlarla beraber eleştirilerin odağında kalan Delta Force: Hawk Ops, 2024 yılı içerisinde PlayStation, Xbox, PC (Steam, Epic Games Store), iOS ve Android için piyasaya sürülecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Dune: Awakening İçin Sinematik Fragman Yayınlandı Sid Meier’s Civilization VII Duyuruldu: İşte Fragman

ezicioyuncu

9.6.2024 17:01:27

+2
Bsc ne hallere kaldı kardeş sen haber yapma rica ediyorum. Hawk Ops Oyuncular Tarafından Eleştiriliyor" eleştirilen kısım ne aynı şeyi turkmmo da da yapıyorsun bir şeyler yazıyorsun ama devamı yok cidden çöp bir site olma yönünde ilerliyor burası
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız