Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

eFootball 2024 Denuvo Korumasını Kullanıyor: Oyuncular Eleştiriyor

 
 
Konami tarafından oyunculara sunulan spor oyunu eFootball için Ağustos ayında yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme Denuvo korumasını oyuna dahil etti. Şimdi ise Konami, tahmin edebileceğiniz gibi eFootball 2024'ü sundu ve aynı zamanda tüm PC oyuncularının çekinceli baktığı Denuvo'da burada yerini aldı.
 
Denuvo korumasının çökme sorunları yaşattığı belirtiliyor
 
 
 
eFootball 2024'ün sunulmasıyla beraber bazı çökme problemlerinin olduğundan bahsedildi. Denuvo'nun varlığıyla beraber bazı PC oyuncuları birçok sorun yaşamaya devam ediyor. Konami bu çökmelerle ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadı, Bu nedenle ne zaman düzeltme getirilip getirilmeyeceğini bilmiyoruz. 
 
eFootball 2024 oynaması ücretsiz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Bu nedenle birçok kişi Konami'nin Denuvo'yu oyuna neden eklendiğini sorguluyor ve merak ediyor. 
 
Denuvo'dan bahsetmişken EA SPORTS FC 24 oyunu da bu korumaya sahip olacak. Burada EA firmasının satışlarını korumaya çalıştığını söyleyebiliriz. eFootball 2024'ün aksine EA SPORTS FC 24 oynaması ücretsiz bir oyun değil. 
 
Peki siz eFootball 2024'ün gidişatını nasıl buluyorsunuz?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming eFootball 2024
Yeni The Witcher 3 Modu Çıkarılmış İçerikleri Oyuna Dahil Ediyor The Crew Motorfest Detaylı PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.9.2023 10:01:35

0
Maç sırasında rakibim oyunu terk etti sonra steam hesabımı çalmaya çalıştı 2 katmanlı koruma olduğundan başaramadı geri hesabımı geri almak için 1 gün uğraştım. Sebebi bu tür olaylar olabilir.

xXBerkanXxD

11.9.2023 10:12:13

0
Free to play bir oyunda neden Denuvo kullanıp hem performansı düşürüp hemde boşuna para verdiklerini biri bana açıklayabilir mi?

BSC Misafiri

11.9.2023 10:00:28

0
Zaten oyun oynaması ücretsiz. Denuvo koruması ne alaka onu anlamadım.

Hudson51

10.9.2023 22:55:42

0
Konaminin elini attığı hangi şey düzgün olmuş ki...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
eFootball 2022 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız