Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zenginden Alıp Fakire Vereceğimiz Gangs of Sherwood için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Nacon ve geliştiriciliğini Appeal Studios'un üstlendiği iş birliğine dayalı aksiyon macera oyunu Gangs of Sherwood için dört dakikalık bir oynanış tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragman içerisinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyor ve genel olarak bir fikir sahibi olabiliyorsunuz.
 
Tek veya 4 oyunculu eşli bir yapı bulunuyor
 
 
 
Tek veya 4 oyunculu eşli oyunda Nottingham Şerifi'nin ordularına karşı savaşıyor ve isyana öncülük ediyorsunuz. Robin Hood efsanesinden esinlenen bu fütürist distopyada Neşeli Adamlar Çetesi üyesi olarak oynuyor, kuvvetlerini birleştiriyor ve insanları özgürleştiriyorsunuz. Oyunun temelinde bu hedef yer alıyor.
 
Oyunda 4 farklı karakter yer alıyor. Bu karakterler arasında Robin, Marian, Keşiş Tuck ve Küçük John bulunuyor. Bunlardan istediğiniz seçebiliyor ve maceraya atılıyorsunuz. Oyunda bu karakterlerle beraber masumları kurtararak namını arttırabiliyor ve yeni geliştirmeler açarak daha yıkıcı kombolar yapabiliyorsunuz.
 
İlgi çekici yapısıyla Gangs of Sherwood PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için 19 Ekim'de çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Bethesda Başkan Yardımcısı Pete Hines Emekliliğe Ayrılıyor Marvel's Spider-Man 2 İnceleme: Nasıl Olmuş?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.10.2023 09:50:50

0
Türkiye Dlc bekliyorum çıkarsa oynarım. Zenginden alıp fakire vermekte neymiş öyle şey mi olur acil Tr dlc ile doğru yerden alıp doğru yere verilen bir oyuna dönüştürülmeli, böylesi bize ters.

-Dark Poison-

17.10.2023 17:03:09

0
Tr icin fakirden alip zengine verme seklinde versiyon gelmeli

BSC Misafiri

17.10.2023 15:43:51

0
tr kızları günümüzde zenginlere veriyoo :D fakirlerden alıyor

BSC Misafiri

17.10.2023 15:43:49

0
gayet eglenceli olacak gibi gorunuyor. seviyorum boyle cerezlik oyunlari, oyna, eglen, bitir, unut. diger oyunlar gibi butun hayatinizin orta yerine koymaniz gerekmiyor. cokta onemli degil yani, olmasi gerektigi gibi. fazla abartiyoruz diger oyunlari zaten o abartidan dolayi diger oyunlari oynamakta ciddi bir ise donusuyor zevk alamiyorum ben oyle olunc, cunku herkes oynamis,m herkes iyi demis, o zaman bende eglenmek zorundaymisim gibi hissiyat veriyor vs. gecin abi bu isleri. nerede "uyduruk" oyun varsa bana AAA denilen milyar dolarlik oyunlardan daha fazla zevk ve eglence sagliyor.

alex59

17.10.2023 14:46:55

0
Robin,Marian ve diğer karakterler haklarında böyle bir oyun yapıldığını bilseler adlarını değiştirir böyle bir saçmalığa ortak olmazlardı.

arda29

17.10.2023 10:55:17

0
Dungeons and dragons Dark Alliance'ın laciverti. Ucuz game pass oyunu.

Dhalsim

16.10.2023 21:38:56

+2
Yetimlere (ana- babası ölmüş kimsesi olmayan gariban) verilen aylık bu hükümetle beraber normal emekli maaşının dörtte biri..Yıllarını verip öğretmen oldun diyelim. Alacağın maaş hükümet torpili ile hiç bir vasfı olmayan temizlik görevlisi ile aynı..Biri din mi dedi..Hadi ordan. İslam kalmadı. Hadi geçmiş olsun..

BSC Misafiri

16.10.2023 21:19:25

+2
memleketin tam tersi yani. ilginç birşeye benziyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gangs of Sherwood
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız