Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zenginden Alıp Fakire Verebileceğiniz Gangs of Sherwood Geliyor: Tüm Detaylar

 
Appeal Studios tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanacak olan nişancı, macera, rol yapma oyunu Gangs of Sherwood, 19 Ekim tarihinde geliyor. Oynaması ücretsiz bir yapıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun içerisinde isterseniz tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla beraber 4 oyunculu bir şekilde oynayabilir ve oyundaki yerinizi alabilirsiniz. Oyun içerisinde ilgi çekici karakterler, ilgi çekici atmosferler ve daha fazlası bizleri bekliyor. Oyunda farklı farklı karakterleri elinize alabiliyor ve kendi oyun tarzınızı oluşturabilecek bir yapı ile beraber karşılaşabiliyorsunuz. Ek olarak arka planda bir hikaye bulunuyor ve bu hikayeyi kapsamında ise ilerlemeye başlıyorsunuz.
 
Robin Hood macerası 
 

Tek veya eşli olarak oynayabileceğiniz yapın içerisinde karşınıza devasa bir ordu bulunuyor ve orduları ortadan kaldırmak için elinizden geleni yapmaya koyuluyorsunuz. Orduları alt etmek ve karşınızda bulunan düşmanlar ortadan kaldırmak için karakterlerin becerilerinden ve özelliklerinden faydalanabiliyorsunuz. Oyunda Robin Hood karakteri bulunuyor ve bu karakterin de arka planda yer aldığı efsanenin burada olduğunu görebiliyor ve zenginden alıp fakire verdiğimiz ve kendimizi de unutmadığımız bir yapıyla beraber karşılaşabiliyoruz. Bir çete olarak bulunduğumuz oyun içerisinde 4 farklı karakter bulunuyor ve bu karakterlerle beraber istediğimiz şekilde ilerleyebiliyor ve aynı zamanda bu karakterlerin becerilerini güçlendirebiliyor ve arttırabiliyoruz. Oyunda yer aldığımız bu süre boyunca karşımıza irili ufaklı düşmanlar çıkabiliyor ve birbirinden farklı bu düşmanları ortadan kaldırmak için elbette elimizden geleni yapabiliyoruz. Oyun içerisinde farklı tarzda düşmanlar karşımıza geliyor ve bunları ortadan kaldırmak için de elbette hem nişancı hem de yakın dövüş aksiyon sistemi içerisinde mücadele etmeye başlıyor ve burada bulunan halkı özgürleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Farklı bölgelere geçiş yaptığımız ve bu farklı bölgelerde yeni oluşumların bulunduğu yapımla beraber bilim kurgu içeriği de bizlere aktarılıyor. Yine oyun içerisinde uçan gemiler, devasa toplar ve daha fazlası yer alıyor. Bunlarla beraber de atmosferin nasıl bir şekilde karşımıza çıktığını deneyimleyebiliyor ve farklı farklı baskınlar vererek de buralardaki bölgeye hakim kılığına gelmeye çalışıyoruz.

Robin Hood'un yeniden tasarlanan dünyası içerisinde elbette bizlere farklı farklı hikayeler anlatılıyor ve bu hikaye kapsamında ise daha karanlık bir taraf bizlere sunuluyor. Oyunda karanlık atmosferlerden açık alanlara kadar çok farklı bölgeler bulunuyor ve bu bölgeleri keşfederek istediğiniz bir şekilde buralardaki halk özgürleştirebiliyoruz. Buralardaki halk hikaye kapsamında tutsak ve köle olarak bulunuyor ve bizlere karşı ne yazık ki mücadele etmek durumunda kalıyor. Ancak oyun içerisinde yaptığımız hamlelerle beraber karakterlerimiz aracılığıyla ilerliyor ve buralardaki halkı özgürleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Oyunda yukarıda da bahsettiğim gibi isterseniz tek başınıza isterseniz de çok oyunculu bir şekilde 4 arkadaşınız ile beraber oynayabiliyor ve bu şekilde ilerleme kat edebiliyorsunuz. Elbette bu tarz oyunlarda arkadaşlarınızla beraber oynamak ve diğer oyuncularla beraber bir olmak oldukça önem arz ediyor. Çünkü bu karakterlerle beraber ilerlerken düşmanları ablukaya alabiliyor ve aranızdaki strateji ile beraber de yeni planlamalar yapabiliyorsunuz. Elbette buradaki takım oyunu oldukça mühim. Takım oyunu ile beraber arkadaşlarınızla iyi bir şekilde koordine olabiliyor ve bu koordine sayesinde düşmanları daha çabuk ortadan kaldırabiliyor ve böylece daha eğlenceli bir deneyimin kilidi açılabiliyorsunuz. Dolayısıyla bu tarz oyunları arkadaşlarınızla beraber oynamanızı tavsiye ediyorum.
 
4 farklı karakterle beraber geniş bir macera 
 
 

Hem nişancı hem de aksiyon ve rol yapma unsurlarını bünyesinde barındıran oyun içerisinde geliştirici ekibin belirttiğine göre geniş kapsamlı bir yapı bizlere aktarılıyor. İsyana öncülük ettiğimiz ve kendi oyun tarzımızı aktardığımız yapıp içerisinde 4 farklı karakter bulunuyor ve bu 4 farklı karakterin de her birine kendine özgü özellikleri bulunuyor. Bu özelliklerle beraber atıldığımız oyunda elbette karakterlerin sınıflarından da söz edebiliyoruz. Her bir karakterin farklı özelliklerinin olması ile beraber her bir oyuncu burada farklı bir karakteri seçebiliyor ve yine her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor. Dolayısıyla oyunda bu tarz karakterlerin olması hem oyun içerisindeki çeşitliliği arttırıyor hem de oyunculara farklı deneyim sunma konusunda fayda sağlıyor.

Gangs of Sherwood içerisinde daha çok hızlı bir aksiyon içeriği bizlere aktarılıyor. Örneğin oyunda atıldığımız bir bölgede çoklu bir şekilde düşmanlar karşımıza çıkıyor ve elimizdeki hem silahları hem de büyüleri kullanabiliyoruz. Oyunda atıldığınız bu macerada karşımıza çıkan irili ufaklı düşmanları havaya fırlatabiliyor, onları kesip biçebiliyor ve art arda kombolar yapabiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde yukarıda da bahsettiğim gibi hızlı bir aksiyon içeriğiyle hızlı savaşlar bizleri bekliyor ve bu savaşların da elbette karşımıza çıkan düşmanlara göre değişkenlik gösteriyor. Ancak genel olarak karşımıza çıkan düşmanlarla beraber aksiyonun dozunun giderek arttığını görebiliyoruz. Oyunda irili ufaklı düşmanların yanı sıra bir de karşılaşabileceğiniz boss savaşları bulunuyor. Bu boss savaşları ile beraber elbette daha zorlu bir savaş deneyiminin kilidini açabiliyor ve aynı zamanda uzak doğuya hitap eden bir kombo sistemi ile beraber karşılaşabiliyorsunuz. Oyunda atıldığınız macerada bu patron savaşları ile beraber elbette çeşitli kombolar yapabiliyor ve bu kombolarla beraber de düşmanları ortadan kaldırabiliyorsunuz. Her bir patronun ve düşmanın burada farklı becerileri bulunuyor ve onları ortadan kaldırmak için öncelikle yaptıkları saldırılar konusunda bilgi sahibi olabiliyorsunuz ve onların yaptığı saldırılara karşı siz de cevap verebiliyorsunuz.
 
 

Kısaca toparlayacak olursak yukarıda da bahsettiğim gibi burada bulunan halkın tutsak olduğunu görebiliyor ve aynı zamanda bunları tutsaklıktan çıkararak özgürlüğe kavuşturabiliyoruz. Her bir özgürlükle beraber elbette kendi namımızı ilerletebiliyor ve adımızı burada duyurabiliyoruz. Oyunu temel içeriğinde ve ana hikaye kısmında zengini soyabiliyor ve fakire verebiliyoruz aynı zamanda kendimizi de bu kapsamda unutmuyoruz. Tamamen bu cümleler arasında oyunun temel mantığını kavrayabiliyor ve neler yapacağımız konusunda iş tamamen size bırakılıyor. Oyun içerisinde yine karakter odaklı bir yapı benimsenmiş durumda ve bu karakter olarak yapı ile beraber ekipmanlarımızı geliştirebiliyor ve kendi oyun tarzımızı oyuna adapte edebiliyoruz. Aynı zamanda çeşitli tüccarlara doğru adım atabiliyor ve bu tüccarlardan farklı farklı silahlar ve nesneler alabiliyoruz. Bunun yanı sıra yeni becerilerin kilidini açabiliyor ve bu becerilerle beraber düşmanların üzerine gidebiliyor ve aynı zamanda çeşitli kombolar da sergileyebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda karşımıza çıkacak bir beceri ağacı bulunuyor ve bu beceri ağacı ile beraber de kendi yeteneklerimizi sergileyebiliyoruz.
 
Steam sayfası
 
 

Oynaması ücretsiz bir yapı ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan ancak bol bol içeriği de bünyesinde barındıran Gangs of Sherwood, 19 Ekim tarihinde biz oyun severlerin sistemlerine gelmeye hazırlanıyor. Oyunun şu an Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün oyundan haberdar olabilirsiniz. Ek olarak bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.
 
Oyun fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon macera
Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1'in PS4 Çıkış Tarihi Açıklandı Final Fantasy VII Rebirth için Yeni Oynanış Videoları Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xXBerkanXxD

22.9.2023 09:25:32

0
Bu aralar çok ilgi çekici Free to play oyunlar duyurulmaya başladı, gerçekten hangisini oynayacağımı şaşırır hale geldim umarım gerekli ilgiyi bulurlar ve kısa süre içerisinde kapanmazlar. (Synced, First Descendant, Undawn, Battle Teams 2)

Dhalsim

21.9.2023 14:39:29

+2
pek akplilere göre değil bu oyun. Çünkü onlar fakirden alıp kendi aralarında pay edip zenginleşiyor. Bir de bu işlemi yapabilmek için bir şey bulmuşlar. Ne mi? Din..he ya.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gangs of Sherwood
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız