Zenginden Alıp Fakire Vereceğimiz Gangs of Sherwood için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Nacon ve geliştiriciliğini Appeal Studios'un üstlendiği iş birliğine dayalı aksiyon macera oyunu Gangs of Sherwood için dört dakikalık bir oynanış tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragman içerisinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyor ve genel olarak bir fikir sahibi olabiliyorsunuz.
 
Tek veya 4 oyunculu eşli bir yapı bulunuyor
 
 
 
Tek veya 4 oyunculu eşli oyunda Nottingham Şerifi'nin ordularına karşı savaşıyor ve isyana öncülük ediyorsunuz. Robin Hood efsanesinden esinlenen bu fütürist distopyada Neşeli Adamlar Çetesi üyesi olarak oynuyor, kuvvetlerini birleştiriyor ve insanları özgürleştiriyorsunuz. Oyunun temelinde bu hedef yer alıyor.
 
Oyunda 4 farklı karakter yer alıyor. Bu karakterler arasında Robin, Marian, Keşiş Tuck ve Küçük John bulunuyor. Bunlardan istediğiniz seçebiliyor ve maceraya atılıyorsunuz. Oyunda bu karakterlerle beraber masumları kurtararak namını arttırabiliyor ve yeni geliştirmeler açarak daha yıkıcı kombolar yapabiliyorsunuz.
 
İlgi çekici yapısıyla Gangs of Sherwood PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için 19 Ekim'de çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Oynanış fragmanı