Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yooka-Laylee'nin İlk Hayran Yapımı Videosu Geldi


      Banjo-Kazooie'nin ruhani devam oyunu Yooka-Laylee, Kickstarter üzerinden oldukça yoğun ilgi görmüş ve toplamda 2,090,104 euro toplamıştı. Oyuna ait ilk hayran yapımı çizgi dizi oyuncuların beğenisine sunuldu.
 
       Yayınlanan bu hayran yapımı animasyonda oyunun ana karakterleri Yooka ve Laylee'nin yanında oyunun yan karakterlerinden pantolonlu yılanı "Trowzer the Snake"'i görüyoruz. Trowzer oyun boyunca topladığımız puanları harcayacağımız ve çeşitli yetenekler öğreneceğimiz bir karakter olacak.
 
        Toplamda  270,000 dolar hedefleyen toplamda ise 3.2 milyon dolardan fazla toplayan Yooka-Laylee; PC, PS4, Xbox One ve Wii U için geliştirilmekte. Oyunun Kickstarter sayfasına buradan, yayınlanan hayran yapımı videosuna ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com project ukulele banjo kazooie platoform 3d bağımsız kickstarter indie
Gamescom'da Göreceğimiz Tek Bethesda Oyunu Fallout 4 Olacak Star Citizen'ın FPS Modülü En Geç Beş Hafta İçinde Yayınlanacak

Bowser Zeki

19.7.2015 15:55:52

0
Vay epey başarılı animasyon. Tek videosu bu değil gayet güzel animasyonları var bu kişinin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yooka-Laylee ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız