Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yooka-Laylee'nin Dağıtımcılığı Worm Serisinin Yapımcısına Emanet


      Banjo-Kazooie'nin ruhani devam oyunu Yooka-Laylee başarılı Kickstarter projesinin ardından halen geliştirilmeye devam ediyor. Yapımcı ekip bağımsız olarak çıktıkları yola bir dağıtımcıyla devam edeceklerini dile getirdi.
 
      Yapılan açıklamaya göre Yooka-Laylee'nin dağıtımcılığını Worms serisinin yapımcısı ve The Escapist gibi oyunların dağıtımcısı Team 17 yapacak. Dağıtımcılığın yanında Team 17, oyunun yerelleştirme, kalite-kontrol ve pazarlama gibi işleriyle ilgilenecek.
 
       Oyunun yapımcısı Playtonic Games'ten Gavin Price, Team 17'nin alanda oldukça deneyimli olduğunu, kendilerinin pazarlama konusundaki deneyimsizlikleri yüzünden Yooka-Laylee'nin satışlarının kötü gitmesini istemeyeceğini dile getirdi. Team 17, oyunu kutulu olarak da satışa sunmayı istediğini belirtiyor. Yooka-Laylee; PS4, Xbox One, PC ve Wii U için 2016 yılının Ekim ayında çıkış yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot.com project ukulele banjo kazooie platoform 3d bağımsız kickstarter indie
Ultraman Filminin Videosu Yayınlandı Angry Birds 2 Pek Çok Yenilikle Mobil Platformlara Çıkışını Yaptı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yooka-Laylee ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız