Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Citizen'ın FPS Modülü En Geç Beş Hafta İçinde Yayınlanacak


       PC oyuncuları tarafından büyük bir merakla beklenen Star Citizen için yeni bilgiler geldi. Star Citizen'ın yönetmeni ve aynı zamanda yapımcılığını ve dağıtımcılığını üstlenen firmanın kurucusu, oyunun uzun süredir beklenen FPS modününün önümüzdeki haftalarda geleceğini açıkladı.
 
        Yayınlanan röportajda oyunun FPS modülünün "üç, dört veya beş hafta içinde" oyuncularla buluşacağı dile getirildi. Gamer Nexus'a verilen röportajda yapımcı ekip şu sözlere yer verdi: "Oyunu sağlam bir şekilde geliştirmek için erkenden sert kararlar aldık. Doğru yapılmış üçüncü kişi bakış animasyonları birinci bakış açısını devam ettirir."
 
       Geliştirici ekip bu sözlerin yanında oyunun FPS modülünün Gamescom festivalinin düzenlendiği dönemlerde yayınlanacağını belirtti ancak herhangi bir kesin tarih vermekten kaçındı.
 
       Cloud Imperium, oyunun dört modülünden ilki olan Star Marine'in bu yıl içinde oynanabilir olacağını dile getirmişti. Oynanabilir olacak diğer modüller ise sosyal modül Planetside ve tek kişilik senaryo modunun ilk bölümü Squadron 42. 2012 yılından beri bağış toplayan Star Citizen toplamda 85 milyon doları geride bıraktı. Oyunun 2016 yılında PC'ye çıkması bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak polygon.com star citizen cloud imperium games bağımsız pc simülasyon uzay simülasyonu kickstarter cryengine 3 fps shooter
Yooka-Laylee'nin İlk Hayran Yapımı Videosu Geldi Street Fighter V Çıkış Yaptığında 16 Karakter Bulunduracak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

EyesNight

21.7.2015 11:27:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ne oyunmuş hala pre-alpha dan çıkamadı mı ? 2012 yılından beri geliştiriliyor bu oyun. Oyuncular ne istiyorsa onu koyuyoruz über grafikler yapacağız adı altında dünyaları götürdüler. Bu giden parayı hakedecek bir oyun çıkmayacak ortaya çok bariz. Bence işleri ağırdan alıp paranın akışına bıraktılar kendilerini. Oyunu tamamlanmış olarak daha birkaç yıl daha göremeyecek insanlar. Ağızlarına birer parmak bal çalıp durucaklar. Bu gidişle.
Dostum oyun tamamlanmamış olabilir ama oynanıyor :) yani seni anlamak çok güç

kav1nsky

20.7.2015 19:04:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ne oyunmuş hala pre-alpha dan çıkamadı mı ? 2012 yılından beri geliştiriliyor bu oyun. Oyuncular ne istiyorsa onu koyuyoruz über grafikler yapacağız adı altında dünyaları götürdüler. Bu giden parayı hakedecek bir oyun çıkmayacak ortaya çok bariz. Bence işleri ağırdan alıp paranın akışına bıraktılar kendilerini. Oyunu tamamlanmış olarak daha birkaç yıl daha göremeyecek insanlar. Ağızlarına birer parmak bal çalıp durucaklar. Bu gidişle.
Oyuna para verirken bize bunun olacağı zaten söylenmişti. Kimse oyun hemen çıkacak dibine kadar oynayacaksınız diye bir şey söylemedi. Daha bitmesine uzun yıllar var. https://www.youtube.com/watch?v=OkAaLd0FdK0 Bu videoya bak bakalım, aldıkları paraları hakediyorlar mı, yiyip üstüne mi yatıyorlar anlarsın.

BSC Misafiri

20.7.2015 18:06:59

0
Ne oyunmuş hala pre-alpha dan çıkamadı mı ? 2012 yılından beri geliştiriliyor bu oyun. Oyuncular ne istiyorsa onu koyuyoruz über grafikler yapacağız adı altında dünyaları götürdüler. Bu giden parayı hakedecek bir oyun çıkmayacak ortaya çok bariz. Bence işleri ağırdan alıp paranın akışına bıraktılar kendilerini. Oyunu tamamlanmış olarak daha birkaç yıl daha göremeyecek insanlar. Ağızlarına birer parmak bal çalıp durucaklar. Bu gidişle.

EyesNight

19.7.2015 15:17:10

+1
Oyun hakkında basit bir bilgi oyunda ticaret gemileri mevcut buda en basitinden gezegenler arası ticaret yapıp para toplayabilirsiniz ozaman istediğinizide alabilirsiniz

Return to Monke

19.7.2015 13:49:33

+1
quote:

Orijinalden alıntı: creed87

peki araç sigortasını oyun içinde kasıp alabiliyomusun yoksa gerçek paramı oda oyundaki parayla sigorta günü artıyormu yani
Hocam oyunda sadece bagis var. Ne kadar destek olursan sana da o kadar vadediyorlar. Ayrica oyun ici parayi gercek parayla alacagini sanmiyorum. Oyun icinde para kasarak alabilirsin. Istedigin gemiyi para biriktererek oyun icinde alabilirsin.

creed87

19.7.2015 13:44:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

Oyun ici arac sigortasi var. Ondanda almak zorundasin. Patladi mi patladi. Yapacak bir sey yok o zaman.
peki araç sigortasını oyun içinde kasıp alabiliyomusun yoksa gerçek paramı oda oyundaki parayla sigorta günü artıyormu yani

Return to Monke

19.7.2015 13:06:58

+1
quote:

Orijinalden alıntı: creed87 bişey merak ediyorum diyelim 45dolar lık paket aldık bikeremi veriyoruz bida para istiyormu gemin patlayınca filan
Oyun ici arac sigortasi var. Ondanda almak zorundasin. Patladi mi patladi. Yapacak bir sey yok o zaman.

creed87

19.7.2015 12:50:28

0
bişey merak ediyorum diyelim 45dolar lık paket aldık bikeremi veriyoruz bida para istiyormu gemin patlayınca filan

Return to Monke

19.7.2015 12:41:04

+3
quote:

Orijinalden alıntı: joven Oyunun YouTube üzerinden fps video'sunu izledim ticari kaygıları olmayan ve tamamen bağışlar yardımı ile yapılan bir oyundan daha iyi şeyler beklerdim Gerek oynanış gerek atmosfer ve sinematik bir yapı maalesef bu oyunda yok.
Sacmalamayin. Oyunda vad edilenler cok cok fazla. Sadece 1 videoyla anlasilmaz. Daha pre-alpha'dayken boyle konusmak cok cok sacma.

strathmorea

19.7.2015 12:09:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: LittleThings Oyun çıkmadan eskidi resmen
Aynen katılıyorum. İnsanlar oynamadan doydu oyuna. Bu her oyun için geçerli. Eskitiyorlar oyunu, insanların merakı azalıyor.

LittleThings

19.7.2015 10:55:19

+1
Oyun çıkmadan eskidi resmen
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Citizen
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız