Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza: Of the End'de Zombi Avlıyoruz


 
     Sega'nın Playstation'a özel olarak hazırladığı Yakuza, her ne kadar mükemmel bir seri olarak görülmese de bu konsolun sahiplerinin önemsediği oyunlar arasında bulunuyor.
 
     Bir süre sonra 5. oyununu da oynama fırsatı yakalayacağımız seri Kenzan gibi yan oyunlara da sahip. Bu yan oyunara bir yenisi daha eklendi. Yakuza: Of the End.
 
     Kamurocho'da geçecek oyunumuzda şehri istila eden zombilere karşı savaşacağız. Evet 1 Nisan şakası gibi duruyor, ama Nisan 2011'de piyasaya çıkacağı söylenen oyunda amacımız zombileri öldürmek. Kazuma, Goro, Ryuji, ve Shun gibi karakterleri yöneteceğimiz Yakuza: Of the End, serinin son oyunu olmayacak, ama oyun tutmazsa planların değişebileceği söyleniyor.

    Yukarı'daki dergiden alınmış fotoğrafta karakterlerimizi silah kullanırken görüyoruz. Bu silahları özelleştirme seçeneği de olacak. Bakalım bu yan oyun nasıl bir tepkiyle karşılanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ryu ga Gotoku of the End Yakuza 5 Sega Kazuma Kiryu Action PS3
SotC ve ICO HD PS3 İçin Onaylandı Capcom, Japonya'da "DMC" Adını Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza: Dead Souls
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız