Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xuan Yuan Sword: The Gate of Firmament Playstation 5 Konsoluna Geliyor

 
 
Eastasiasoft ekibi tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Xuan Yuan Sword: The Gate of Firmament, PlayStation 5 konsoluna gelmeye hazırlanıyor. Oyun, 2024 yılı içerisinde bu konsoldaki yerini almayı bekliyor.
 
CRPG türü ile beraber karşımıza çıkıyor 
 
 
 
Xuan Yuan Sword: The Gate of Firmament, ilk olarak Asya ve Çin bölgelerinde PlayStation 4 için çıkış yaptı. Daha sonrasında ise dünya genelinde Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirdi. Oyun 26 Mart 2015 tarihinde piyasaya sürüldü ve PC sürümü Steam platformu üzerinden yayınlandı.
 
İlgi çekici detayları bünyesinde barındıran yapım içerisinde imparatorun kayıp kızını aramaya koyulduğumuz geniş bir macera bizleri bekliyor. Detaylı rol yapma unsurlarının yer aldığı yapımda Uzakdoğu mekanikleri ile karşılaşabiliyoruz. Oyunda kendi grubunuzu kurabiliyor, grubunuzu dilediğiniz şekilde yönetebiliyor ve farklı becerilerle beraber düşmanları ortadan kaldırabiliyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG pc Xuan-Yuan Sword V
Cult of the Lamb için Yeni ve Güncelleme Geliyor Dragon’s Dogma 2 Çıkışıyla Beraber PC'de DLSS 3'ü Destekleyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xuan-Yuan Sword V
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız