Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon’s Dogma 2 Çıkışıyla Beraber PC'de DLSS 3'ü Destekleyecek

 
 
Devam oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Dragon’s Dogma 2 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. NVIDIA tarafından açıklanan bilgilere göre açık dünya aksiyon rol yapma oyunu DLSS 3 desteğine sahip olacak.
 
Beklenen yapımlar arasında yer alıyor 
 
 
 
Dragon’s Dogma 2’nin PC sürümü çıkışı ile beraber DLSS 3 Frame Generation teknoloji desteğine sahip olacak. Oyunda ayrıca ışın izleme efektleri bulunacak. Ancak bu efektlerin hangileri olacağı şu an için bilinmiyor. Tahmin edilene göre yansımalar ve gölgelendirmeler bu efektlerden yararlanacak.
 
Geldiğimiz noktada Kasım 2023 tarihinde oyunun resmi PC sistem gereksinimleri açıklandı. Çıkış tarihi belli olan yapımın 22 Mart 2024 tarihinde biz oyun severlere sunulacağını söyleyebiliyoruz. Açık dünyası ile ve ilgi çekici rol yapma unsurları ile beraber karşımıza çıkmayı hedefleyen bu yapım RE Engine tarafından destekleniyor. Oyun için ayrıca yeni bir fragman yayınlanmış durumda. Fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Yeni fragman
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ryo aksiyon macera
Xuan Yuan Sword: The Gate of Firmament Playstation 5 Konsoluna Geliyor Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1, PS4 Fiziksel Sürümü 7 Mart’ta Piyasaya Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız