Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Withering Rooms, 2 Nisan'da PS5, Xbox Series ve PC için Çıkıyor

 
 
Yayıncı Perp Games ve geliştirici Moonless Formless, 2.5D korku RPG Withering Rooms'un erken erişimden çıkıp PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam üzerinden 2 Nisan'da çıkış yapacağını duyurdu. Ek olarak 10 Mayıs'ta PlayStation 5 için fiziksel sürümü piyasaya sürülecek.
 
Withering Rooms ilk olarak 4 Ekim 2022'de Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürüldü. 
 
Mostyn Evi'ne hoş geldiniz; bir zamanların güzel Viktoryen malikanesi, artık her gece yeniden düzenleniyor ve aşırı büyümüş ölümsüzler, görünmez hayaletler, sinsi cadılar ve baltalı delilerle dolu. Roguelike'lardan, Soulslike'lardan ve klasik hayatta kalma korku oyunlarından ilham alan bu zorlu 2.5D RPG'de genç Nightingale rolünü üstlenin.
 
Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Withering Rooms korku rpg pc Perp Games Moonless Formless ps5 xbox series
White Day 2: The Flower That Tells Lies, Tam Sürümü PS5 ve Xbox Serisine Geliyor WWE 2K24 En Yeni Güreş Deneyimini Sunmayı Hedefliyor

BSC Misafiri

21.2.2024 16:04:17

0
NCK: Koridor oyunu mu deniyor bu mekaniği kullanan oyunlara? 2D retro oyunlar gibi ama üç boyutlu grafikli oyunlar. Old Boy kore filmindeki dövüş sahnesinden esinlenen bir oyun vardı, Sifu diye, onu hatırladım. Bu da koridor korku gerilim oyunu. Açıklamada 'Viktoryen malikanesi, artık her gece yeniden düzenleniyor' diyor, yani kendi kendine tekrar tekrar değişen, oluşan bir malikanede, her oynayışımızda farklı şeylerle karşılacağımız bir oyun mu olacak? Böyleyse güzel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız