Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Witcher 3: Wild Hunt'da Bizi Nasıl Bir Dünya Bekliyor?


      Gelecek sene oyuncularla buluşacak The Witcher 3: Wild Hunt, pek oyuncu tarafından merakla beklenen bir yapım. Oyunun tasarımcısı Miles Tost, Red Bull ile yaptığı bir röportajda The Witcher 3: Wild Hunt'ın açık dünya elementleri hakkında bazı bilgiler verdi.
 
    Tost: "Kapalı dünya RPG'lerinin hikaye sunumunu istediğiniz yere gidip istediğiniz her şeyi yapmanıza izin veren bir dünya ile birleştirmek istiyoruz. Bu tüm oyun deneyiminizi daha gerçekçi hale getiriyor. Geralt sonuçta bir kiralık canavar avcısı. Onu açık bir dünyada özgür bırakıp dahil olacağı hikayelere tanık olmaktan daha heyecan verici bir şey yok." Dedi.
 
     Oyunun yapımcısı CD Project Red, oyunun dünyasına olabildiğince derinlik katmayı planladığını ve oyundaki belli alanların oyuncunun verdiği kararlar sonucu değişebileceğini belirtti. Örneğin oyuncu, yaratıklar tarafından talan edilen bir köyle karşılaşacak. Bu durumda yaratıkları yok edip etmemekte özgür olacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Nintendo E3 Planları Hakkında Bir Video Yayınladı H1Z1'in Haritası, Oyundaki Zombiler ve Hava Şartları Hakkında Yeni Bilgiler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ragnarok44

7.5.2014 10:20:20

0
gelsene 2015 mart :)

einhander

2.5.2014 01:07:36

0
adamlar bu proje ustunde çok çok çalıştılar skyrimi 100 saatten fazla bir süre oynadım ve halen ara ara girip oynuyorum bir 100 saatten fazlada witcher için harcarım

Raikaneau

30.4.2014 16:39:32

-2
PC de ultra ayarlarda ancak konsollardan güzel görünebilir bu oyun ve bu oyunu ultra ayarlarda çalıştırıcak PC si olana saygılarımı sunuyorum :)

mementopolis

30.4.2014 15:11:02

-2
quote:

Orijinalden alıntı: huseyincarnege pcde herzamnki gibi hem oynayışı hemde grafikleri daha iyi olcak benim fikrim bu
ama konsolcular kesin bu oyunda cıkmasın pc der
Konsolcularin ne demek istedigi senin hattinemi ki zaten sen kendin demissin :) yada sunu desinlerde kavaga cikarayim mi istiyorsun ?? "ama" kelimesinden sonra "konsolcular kesin bu oyunda cıkmasın pc der", dedin ?.Özellikle olmamis bir seye ...tuhaff.

huseyincarnege

30.4.2014 15:05:13

+2
pcde herzamnki gibi hem oynayışı hemde grafikleri daha iyi olcak benim fikrim bu ama konsolcular kesin bu oyunda cıkmasın pc der

Mactavish-

30.4.2014 14:36:21

-3
PS4 de oynamak acayip keyifli olur bu oyunu.

Aimstein

30.4.2014 14:15:13

0
Merakla bekliyorum bu oyunu çıkar çıkmaz alıcam :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız