Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer: Chaosbane'in Ücretsiz Yeni Karakteri "Keela" Oyuna Eklendi

 
Yayıncılığını Bigben Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Eko Software'in yaptığı Warhammer: Chaosbane'in yeni karakteri Keela, oyuna eklendi. Ayrıca bir de karakter ile ilgili bir video paylaşıldı.
 
Keela'nın oyuna eklenmesi ile birlikte, kendisine ait hikaye odaklı bir görev de oyuna eklendi. Bu görev yaklaşık olarak 2 saat sürüyor. Keela, yakın savaşta "savaş çekici" ile düşmanlara ağır hasarlar verebilen, mühendislik becerilerine sahip bir cüce. Ayrıca diğer silahlarıyla kısa ve orta mesafeli hazarlar da verebiliyor. Oyuncular, çeşitli yetenekleri kombinleyerek yeni karakterden en iyi şekilde yararlanabilir. 
 
Bu yeni karakter ücretsiz bir şekilde, şu andan itibaren oyunun çıkış yaptığı platformlarda erişilebilir durumda. Warhammer: Chaosbane, PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişilebilir durumda. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Warhammer: Chaosbane Bigben Interactive Eko Software Warhammer Fantasy dünyasında geçen aksiyon rol yap
Nioh 2 İnceleme Puanları Söylenti: E3 2020 İptal Edildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer: Chaosbane
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız