Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40,000: Space Marine II için 9 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Focus Entertainment ve geliştiriciliğini Sabre Interactive'in üstlendiği üçüncü şahıs aksiyon oyunu Warhammer 40,000: Space Marine II için dokuz dakikalık oynanış fragmanı yayınlandı. Oynanış fragmanı içerisinde karakter animasyonları, savaş ortamı, çatışma anları, silah çeşitliliği ve daha fazlası yer alıyor.
 
Yeni aksiyon deneyimi geliyor
 
 
 
Vikings ve Taken yıldızı Clive Standen tarafından seslendirilen Space Marine'den Teğmen Titus'un hikayesine devam edeceğiniz yapımda karşımıza çıkan düşmanları ve düşman gruplarını gaddarca katledebiliyoruz. Oyunda parçalanma ve kan efektleri oldukça fazla karşımıza çıkıyor ve şiddetin dozunun bir hayli yüksek olduğunu görebiliyoruz.
 
Yeni savaş ortamında ister yapay zeka takım üyeleriyle ilerleyebiliyor isterseniz de tek başınıza ya da üç arkadaşınızla co-op moduna geçiş yapabiliyorsunuz. Hem yakın hem de menzilli silahları kullanabileceğiniz oyunda düşmanları parçalayabiliyor ve bitirici vuruşlarla beraber uzuvlarını koparabiliyorsunuz.
 
Serinin yeni oyunu Warhammer 40,000: Space Marine II bu kış PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Warhammer 40.000 Space Marine II
Demolition Party Steam'de Çıktı! Eğlenceli Araç Savaşı Deneyimi Final Fantasy VII: Ever Crisis için Çıkış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40K: Space Marine
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız