Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valorant’ın Yeni Ajanı Iso Tanıtıldı: Hangi Yeteneklere Sahip?

 
 
Riot Games tarafından bizlere sunulan rekabetçi nişancı oyunu Valorant için yeni ajan tanıtıldı. Iso adlı yeni ajan düellocu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor ve oyundaki dengeleri değiştirmeye geliyor. Bu kapsamda elbette oyuncular bu ajanın yeteneklerini merak ediyor.
 
Iso karakteri oyunun gidişatını değiştirecek yeteneklere sahip
 
 
 
Iso adlı karakter ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan yeni kısımla beraber oyunun gidişatı değişmeye hazırlanıyor. 7. Bölüm 3. Kısımla beraber oyuna dahil edilmeyi bekleyen ajan ilgi çekici yeteneklere sahip. Ancak bu yeteneklerin kullanımı biraz zor gibi.
 
Iso ajanının yeteneklerine bakacak olursak;
 
Çelik İrade (E)

Bir odaklanma sayacı BAŞLAT. Odaklanma tamamlandığında, öldürdüğün veya ölmeden önce senden hasar alan düşmanların enerji küresi düşürdüğü bir akış haline girersin. Bu küreye ateş ettiğinde herhangi bir kaynaktan gelecek ilk hasarı engelleyen bir kalkan kazanırsın.

Garez (Q)

Bir moleküler dalga KUŞAN. Dalgayı ileri fırlatarak temas ettiği bütün oyunculara SAVUNMASIZ etkisi uygulamak için ATEŞ ET. Bu dalga duvarlar dahil olmak üzere sert cisimlerin içinden geçebilir.

B Planı (C)

Prizmatik enerji biriktirmek için KUŞAN. Yok edilemeyen ve mermileri engelleyen bir enerji duvarını ileri doğru göndermek için ATEŞ ET.

Kiralık Katil (X / Ulti)

Bir boyutlararası arena KUŞAN. Seni ve temas ettiği ilk düşmanı ölümüne bir düelloya gireceğiniz arenaya çekecek bir enerji dalgasını savaş meydanına göndermek için ATEŞ ET.
 
Ajan tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Macera RPG Duet Night Abyss PC, iOS ve Android için Duyuruldu Hayatta Kalma Korku Oyunu Hello Cruel World, VR Platformları için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız