Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera RPG Duet Night Abyss PC, iOS ve Android için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Hero Games ve geliştirici PAN STUDIO, PC, iOS ve Android için fantastik macera RPG'si Duet Night Abyss'i duyurdu. Ön kayıtları resmi web sitesi üzerinden yapılabilirsiniz.
 
Duet Night Abyss, yüksek özgürlüklü bir fantastik macera RPG'sidir. Hero Entertainment tarafından kendi bünyesinde geliştirilen amiral gemisi içerik ürünü olan Duet Night Abyss, aynı yüksek kalite standartlarını koruyor. Büyü ve makinelerin bir arada var olduğu bir ülkeye adım atacak, çok farklı geçmişlere sahip iki kahraman olarak oynayacaksınız.
 
Dikenli bir kaderin ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve sonuçta acı sarmalına bir son vermek için sürekli savaşlara ve keşiflere katılırken, kendi bakış açılarına sahip çeşitli şeytani varlıklarla karşılaşın. Savaşlarda yakın dövüş ve menzilli silahlar arasında serbestçe geçiş yapabilirsiniz, bu da karakterlerin tek bir silah sınıfının sınırlamalarından kurtulmasına olanak tanır. 

Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Macera RPG Duet Night Abyss PC iOS Android
RoboCop: Rogue City Switch Sürümü İptal Edildi Valorant’ın Yeni Ajanı Iso Tanıtıldı: Hangi Yeteneklere Sahip?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız