Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valheim, Xbox Series ve Xbox One Konsollarına Geliyor: Erken Erişim

 
 
Coffee Stain Publishing ve geliştirici Iron Gate Studio, Valheim'ın Xbox Series ve Xbox One sürümlerinin 14 Mart'ta Game Preview olarak (oyun ön izlemesi - erken erişim) yayınlanacağını duyurdu. Ayrıca oyun Xbox Game Pass hizmetinde yer alacak.
 
Valheim'ın PC sürümü (Steam ve Microsoft Store üzerinden) şu anda Erken Erişim olarak mevcut. Ayrıca PC Game Pass'te mevcut.
 
Valheim, 1-10 oyunculu co-op açık dünya hayatta kalma oyunu
 
 
 
Biz oyuncular bu oyunda ölü Vikinglerin rolünü üstleniyoruz. Bunun yanı sıra arafta kalmış efsanevi canavarlarla savaşıyor ve cennete girebilmek adına Odin'e değerli olduğumuzu kanıtlamaya çalışıyoruz. Açık dünyayı keşfedeceğimiz ve zanaat mekaniği ile birçok araç oluşturabileceğimiz bu yapımda temel amaç hayatta kalmak.
 
Öte yandan geçtiğimiz süreçte Iron Gate kurucu ortağı Henrik Xbox sürümleri hakkında şunları söyledi: “Valheim dünyasını muhteşem topluluğumuza sunmaktan gurur duyuyoruz. Oyunumuzu daha fazla insana ulaştırmak için çabalıyoruz. Oyunun yakında Xbox konsollarına gelecek olmasından çok mutluyuz." 
 
Valheim, Xbox konsol fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Valheim Coffee Stain Publishing Iron Gate AB co-op hayatta kalma oyunu
For The King II için Yeni Fragman Yayınlandı: Sıra Tabanlı Strateji Oyunu Elden Ring için Harry Potter Modu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valheim
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız