Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elden Ring için Harry Potter Modu Yayınlandı

 
 
Geçtiğimiz yıl FromSoftware tarafından oyunculara sunulan souls-like aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring için yeni modlar yayınlanmaya devam ediyor. Garden of Eyes adlı bir kullanıcı bu açık dünya rol yapma oyunu Elden Ring için Harry'nin de içerisinde bulunduğu Harry Potter adlı bir mod yayınladı. Bu mod Harry Potter dünyasını oyuna dahil ediyor
 
Harry Potter hayranları için yeni bir mod 
 
 
 
Çok sayıda içeriği bünyesinde barındıran mod ile beraber Elden Ring içerisinde büyüler yapabilecek ve uçan süpürge ile yollara koyulabileceğiz. Oyunu oynama şeklimizi baştan aşağı değiştirmeyi hedefleyen Harry Potter mod oyunculara eğlenceli ve farklı bir deneyim vadediyor. 
 
Bu mod ile beraber Elden Ring'e 3D bir modelleme ile Harry Potter eklendi. Ek olarak bu mod Expecto Patronum ve Avada Kedavra gibi büyüler de dahil olmak üzere çok sayıda büyü kullanımına imkan tanıyor. Ancak bu modun en büyük özelliği açık dünyada uçan süpürge ile ilerlemek. Oyuncular Elden Ring'in açık dünyasını bu uçan süpürgeler ile keşfedebilecek.
 
Mod sadece Patreon destekçilerine özel
 
Garden of Eyes adlı kullanıcı tarafından yayınlanan bu moda şu anda ne yazık ki sadece Patreon destekçileri erişebiliyor. 
 
Elden Ring - Harry Potter Modu oynanış görüntüleri
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Elden Ring From Software Hidetaka Miyazaki George R.R. Martin fantezi aksiyon RPG macera oyunu
Valheim, Xbox Series ve Xbox One Konsollarına Geliyor: Erken Erişim Returnal PC İnceleme Puanları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elden Ring
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız