Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VCT EMEA Challengers Yükselme Turnuvası Başlıyor!

 
VCT EMEA Challengers Yükselme turnuvası, 1 Nisan'da başlıyor! 
 
     VALORANT Challengers Yükselme Turnuvası iki evreden oluşan, dokuz takımlık bir turnuva. Turnuvadaki 1. Evre'de yedi VRL galibi iki gruba ayrılıyor: A Grubu ve B Grubu. İki grubun zirvesinde yer alan iki takım da 2. Evre'ye yükseliyor. Dört takım bulunan A Grubu'nda GSL türü bir sistem uygulanacak: İki açılış maçı, ardından bunları kaybedenler arasındaki bir maç, ardından kazananlar arasındaki bir maç ve son olarak final maçı oynanacak. Üç takım bulunan B Grubu'nda maç formatı lig usulü BO3 şeklinde olacak, birinci sırada yer alan takım otomatik olarak 2. Evre'ye yükselecek. Ardından kalan iki takım tek bir BO3 maç oynayacak ve B Grubu'nun 2. Evre'ye katılacak ikinci takımını belirleyecek.  
 
 
     2. Evre'de dört 1. Evre takımının yanına BIG ve SuperMassive Blaze de dâhil olacak ve ikili eleme grubu mücadelesi yaşanacak. BIG ve SuperMassive Blaze, 1. turu es geçecekler ve 1. turdaki iki maçın kazananlarıyla oynayacaklar. 1. turdaki maçların ikisi de çapraz grup eşleşmesi olacak: A Grubu kazananı vs. B Grubu ikincisi ve de B Grubu kazananı vs. A Grubu ikincisi. 2. Evre maçlarının her biri BO3 şeklinde gerçekleşecek. Tek istisna alt grup finali, bu maç BO5 olacak. Galiplerin ikisi de VCT EMEA Challengers 2. Aşama'ya yükseleceği için final maçı oynanmayacak. BIG veya SuperMassive Blaze düşmeleri halinde VCT mevsiminin başında kendi seçtikleri VRL bölgesine dâhil olacaklar.
 
VCT EMEA Challengers Yükselme Turnuvası'na katılan dokuz takım şu şekilde:

BIG — VCT 1. Aşama Challengers EMEA A Grubu Sonuncusu
SuperMassive Blaze — VCT 1. Aşama Challengers EMEA B Grubu Sonuncusu
Anonymo Esports — Doğu: Surge Galibi
Excel Esports — Kuzey: Polaris Galibi
FOKUS — DACH: Evolution Galibi
Rebels Gaming — İspanya: Rising Galibi
Sector One — Fransa: Revolution Galibi
Surreal Esports — Türkiye: Birlik Galibi
Team Falcons — MENA: Resilience Galibi
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VALORANT Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Wild Rift, Coca-Cola Ortaklığını Duyurdu! PlayStation Plus Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız