Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Plus Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus abonelerine özel 5 Nisan'dan itibaren geçerli olacak ücretsiz oyunları duyurdu. Bunun yanı sıra Sony, Persona 5'in 11 Mayıs'ta PlayStation Plus Collection'dan ayrılacağını açıkladı. Oynamak isteyen kullanıcıların, PlayStation Plus abonelikleri aktifken oyuna erişmeye devam edebilmesi için bu tarihten önce kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor.
 
PlayStation 5
 
- Hood: Outlaws & Legends: Vahşi bir orta çağ dünyasında, heyecanlı PvPvE çok oyunculu soygunlarda rakip çeteleri alt et. İster gizlice ilerleyerek hazineleri görülmeden çal ister gürültülü ve vahşi çarpışmalarla hükmet, sadece en iyiler zor kazanılan bir servetle kaçabilecek.
 
PlayStation 4
 
- Hood: Outlaws & Legends 
 
- Slay the Spire: Kart ile roguelike türü birleştirildi. Slay the Spire'da özgün bir deste oluştur, tuhaf yaratıklarla dövüş, hudutsuz gücün andaçlarını keşfet ve kulelere tırman! 
 
- SpongeBob: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated: SpongeBob, Patrick ve Sandy olarak oyna, uğursuz Plankton'a suçtan kazandığının Bay Yengeç'ten kazandığından bile daha az olacağını göster. Güçlü baloncuklarınla Bikini Bottom'ı delirmiş robotlardan kurtarmak ister misin? Neden istemeyesin ki? Yeni çok oyunculu modda güç birliği yapalım mı? Savaş başladı bile!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu PlayStation Plus Plus PlayStation Ücretsiz Oyun Plus bu ay plus ücretsiz oyun ücretsiz Sony
VCT EMEA Challengers Yükselme Turnuvası Başlıyor! Aksiyon RPG Oyunu Superfuse, PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Plus
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız