Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Champions Tour 2024: EMEA Kickoff Grupları Belli Oldu!

 
     VALORANT Champions Tour 2024: EMEA Kickoff turnuvasının grupları ve açılış karşılaşmaları belli oldu! VCT serisi kapsamında Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenecek olan turnuvada ülkemizden BBL Esports ve FUT Esports yer alıyor.
 
     Turnuvada toplam 11 takım mücadele edecek. Grup aşamasında takımlar 3 gruba ayrıldı. Temsilcimiz FUT Esports A grubunda yer alıyor ve ilk gün Team Heretics ile karşı karşıya gelecek. BBL Esports ise B grubunda yer alıyor ve ilk gün Natus Vincere ile karşılaşacak!
 
     VALORANT Champions Tour 2024: EMEA Kickoff, 20 Şubat Salı günü başlayacak.  
 
A grubu: FUT Esports, Team Heretics, GIANTX, Karmine Corp
B grubu: BBL Esports, Natus Vincere, Team Liquid, KOI
C grubu: Fnatic, Team Vitality, Gentle Mates
 
     Grup aşamasını lider olarak tamamlayan takımlar adını doğrudan Playoff etabına yazdırırken ikinci sırada yer alan takımlar Play-In etabında yeniden eşleşerek Playoff etabına yükselmeye çalışacak. Turnuvayı birinci ve ikinci sırada tamamlayan takımlar VCT 2024: Masters Madrid turnuvasına katılma hakkı elde edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
IEM Katowice 2024 Turnuvasında Eternal Fire, FaZe Karşısında Mücadele Edecek! Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Kış Mevsimi Başladı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız