Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Üç Kişi Tarafından Geliştirilen BattleBit Remastered İki Haftada 1,8 Milyon Sattı!

 
 
SgtOkiDoki, Vilaskis ve TheLiquidHorse adlı üç kişi tarafından geliştirilen bağımsız nişancı oyunu BattleBit Remastered büyük bir başarıya imza attı. Oyun ilk iki haftasında 1,8 milyon adet sattı ve oyuncu sayısı artmaya devam ediyor. SgtOkiDoki, Okyanus Mutlu adıyla bir Türk geliştirici olarak karşımıza çıkıyor.
 
Oyun yayınlanmadan 800 bin kişi tarafından istek listesine eklenmiş
 
 
 
Geliştiricilerden biri olan SgtOkiDoki oyunun piyasaya sürülmeden önce 800.000'den fazla kişinin istek listesine eklediğini ve çıkışıyla beraber 87.323'ün üzerinde eş zamanlı oyuncuya ulaştığını açıkladı. Güzel bir ivme yakalayan oyun iki hafta içerisinde 2 milyon satış sayısına yaklaştı.
 
BattleBit Remastered temelde sunucu başına 254 oyuncuyu destekleyen düşük grafikli çok oyunculu bir nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyunda oyuncular, neredeyse tamamen yok edilebilir bir haritada çeşitli araçlarla beraber savaşabiliyor. Yok edilebilir ortamlar oyuncuların ilgisini bir hayli çekiyor.
 
BattleBit Remastered şu anda Erken Erişim sürümünde bulunuyor. Tam sürümün ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor ancak geliştiriciler oyunu kısa sürede tam sürüm ulaştırmaya kararlı.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon pc BattleBit Remastered
The Cycle: Frontier Oyunculara Veda Ediyor Payday 3'ün 18 Dakikalık Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

5.7.2023 08:00:21

0
Nasıl bir boşluğu fark edip değerlendirmişlerse. Valla helal olsun.

sh4dy_081991

5.7.2023 00:20:23

0
Oyun bayagi ovgu aldi bende onlara guvenerek satin aldim oynuyorum suan. Tek istedigim boyle bir oyunun Bf tarzi realistik grafiklerle gelmesi oyun Bf'nin nasil olmasi gerektigi gibi olmus kesinlikle.

MovieClipS

4.7.2023 19:11:27

0
Oyunu test etme şansım olmuştu o zaman bile çok akıcı ve eğlenceli gelmişti. İnsanlar da demek ki bayağı beğenmiş. Helal olsun.

JaReD22

4.7.2023 18:44:01

0
Gerçekten inanılmaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BattleBit Remastered
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız