Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

 
 
Bethesda tarafından oyunculara sunulan bilim kurgu temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni bir ek paket geliyor. Açıklanan detaylara göre Shattered Space adlı DLC paketi hikaye içeriğini genişletiyor ve bu sonbaharda yayınlanması planlanıyor.
 
Genişletmeden önce büyük bir güncelleme geliyor 
 
 
 
Starfield yönetmeni Todd Howard, geçtiğimiz gün Kinda Funny Games ile yaptığı röportajda oyuna gelecek olan yeni özellikleri tartışırken ek paketin çıkış aralığına da açıklık getiriyor. Bu kapsamda şunları söylüyor: “Shattered Space ek paketi sonbahar aylarında çıkışını gerçekleştirecek. Ancak Starfield için bu paketten önce büyük bir güncellememiz olacak. Güncelleme içerisinde pek çok şeyin olduğunu aktarmak gerekiyor.
 
Shattered Space genişletmesi, Starfield'ın geçtiğimiz Eylül ayında piyasaya sürülmesinden önce duyuruldu. Ayrıca geliştirici ekip Aralık ayında gelecek yıl çıkacak ilk büyük genişletme paketi olan Shattered Space'in yeni hikaye içeriğini, yerleri, ekipmanları ve çok daha fazlasını sunacağını bildirdi.
 
Öte yandan Starfield için yaklaşık her altı haftada bir önemli yeni güncellemeler oyuna dahil olacak ve bu kapsamda yeni özellikler ve düzeltmeler kullanıcılara sunulacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız