Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Üç Kişiyle Geliştirilen BattleBit Remastered için Bayrak Kapmaca Modu Eklendi

 
 
SgtOkiDoki, Vilaskis ve TheLiquidHorse adlı üç kişi tarafından geliştirilen bağımsız nişancı oyunu BattleBit Remastered için yeni bir güncelleme yayınlandı. İçerisinde Türk geliştiricinin de yer aldığı oyun için yayınlanan güncelleme birçok yeniliğin yanı sıra bayrak kapmaca modunu oyunculara sunuyor.
 
Yeni güncelleme neleri içeriyor?
 
 
 
BattleBit Remastered için yayınlanan yeni güncelleme eğlenceli bayrak kapmaca modunun yanı sıra yeni bir haritayı (MultuIslands olarak adlandırılıyor) içeriyor. Bunun da ötesinde bir dizi ince ayarı ve düzeltmeyi oyuna dahil ederek daha iyi bir oyun deneyimini kullanıcılara aktarıyor. 
 
Oyuna dahil edilen bayrak kapmaca modu 254 oyuncuya kadar destekliyor ve üstelik bu yeni oyun modu 64vs64 ve 32vs32 karşılaşmalarında oynanabiliyor. Yeni güncelleme ek olarak birçok oyun içi sorunu ortadan kaldırıyor ve izleyici modunu daha da geliştiriyor.
 
BattleBit Remastered temelde sunucu başına 254 oyuncuyu destekleyen düşük grafikli, devasa çok oyunculu bir nişancı deneyimini aktarıyor. Çeşitli araçlarla neredeyse tamamen yıkılabilir bir haritada mücadele edebiliyoruz.
 
Oyun şu anda Erken Erişim sürümünde bulunuyor ve Steam üzerinde 180,00 TL'den satışta. 
 
İşte yeni video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon pc BattleBit Remastered
Hogwarts Legacy, 2023'ün İlk Yarısında Satış Listelerini Domine Etti Pikmin Serisi Neden Diğerleri Gibi Çok Satmıyor? Oyun Tasarımcısı Açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BattleBit Remastered
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız