Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Jade Kod Adlı Antik Çin Temalı Assassin’s Creed Oyununu Mobil için Duyurdu

 
 
Ubisoft, mobil cihazlar için antik Çin'de geçen oynaması ücretsiz AAA (büyük çaplı) rol yapma aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Codename Jade'i duyurdu. Codename Jade oyunun kod adı ve bu isim daha sonra değiştirilecek. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
 
 
Assassin's Creed Codename Jade'de oyuncular kendi karakterlerini yaratabilecek, benzersiz ve bağımsız bir hikayeyi keşfedebilecek. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Yarış Oyunu Trackmania, Konsollara Geliyor Ubisoft, İki Yeni Assassin’s Creed Oyununu Duyurdu: Kod Adları RED ve HEXE
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Punisher155

11.9.2022 17:12:36

0
AAA kalitede oyun olacak olması çok güzel de şu oyunu adamakıllı ücretli tam sürüm bir oyun yapmak bu kadar mı zor? Bıktık free to playden şimdi oyun çıkacak piyasaya grafikler on numara eğlenceli oynanışı da olur ama free to play olduğu için ucuz mobil oyunu kültürüyle soğutacak yok enerjin dolmasını bekle yok enerji satın al yok ıvır zıvır al yok level atlat yok günlük giriş ödülünü al ama reklam izlersen 2 kat ödül kazan falan ne zaman vazgeçecekler şu zırvalıktan cidden sıktı eskiden çıkan mobil oyunlar ücretliydi ve bi kere ücretini ödeyip adamakıllı güzel bir oyun deneyimi alıyordun şimdi ise oyunlara bakıyorsun mobil olmasına rağmen grafikler taş gibi ama oyun içeriği beş para etmez. Free to play olarak AC: Identity yaptılar da noldu oyunun ömrü bitti kimse sallamadı bile kaldırdılar şimdi artık mağazadan. Akıllı telefonlar bu kadar gelişmişken gamepad desteği de varken(gamepadlerde telefon tutacağı da olabiliyor veya Switch tarzı ortasına telefon konulabilenler de var) AAA seviyesinde ücretli konsol tadında kaliteli oyunların daha çok gelmesi şart.

BSC Misafiri

11.9.2022 11:50:18

0
Hey maşallah adamlar bıraktılar ortalığa AC’leri. Şimdi bizimkiler yalar yutar bütün bu yapımları. Hepsi 60$ olur umarım minimum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız