Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yarış Oyunu Trackmania, Konsollara Geliyor

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Nadeo, 2023'ün başlarında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Stadia ve Luna için oynaması ücretsiz yarış oyunu Trackmania'yı yayınlayacağını duyurdu. Trackmania ilk olarak 1 Temmuz 2020'de PC için piyasaya sürüldü.
 
Oyun bu platformlar için piyasaya sürüldüğüne ücretsiz olmaya devam edecek. Çapraz oynama ve çapraz ilerlemeyi destekleyecek.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Düzenli olarak güncellenen içerik ve toplanabilir ödülleri ile ücretsiz olarak eğlenceli bir yarış deneyiminin keyfine var.
- Tek oynarken bile, kademeli olarak ilerlemene yardımcı olmak için seviyene yakın diğer oyuncuların hayaletlerine karşı yarış.
- 25 resmi pisti, her 3 ayda bir güncellenir ve tek kişilik, çevrimiçi ve yerel olarak yarış becerilerini geliştirmek için oynanabilir. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Trackmania Trackmania Nations Remake Ubisoft Nadeo PC
Ubisoft, Netflix'e Özel 3 Mobil Oyunu Duyurdu Ubisoft, Jade Kod Adlı Antik Çin Temalı Assassin’s Creed Oyununu Mobil için Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Trackmania
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız