Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prince of Persia: The Lost Crown Dünyası Yeni Fragmanla Tanıtıldı

 
 
Ubisoft tarafından geliştirilme aşamasında bulunan aksiyon macera ve platform oyunu Prince of Persia: The Lost Crown için yeni fragmanlar yayınlandı. İki farklı fragman, oyunun hem dünyasını hem de erişilebilirlik özelliklerini tanıtıyor ve böylece oyundan neler bekleyeceğimiz konusunda fikir sahibi olabiliyoruz.
 
Platform zorlukları her bir oyuncuya hitap ediyor 
 
 
 
Prince of Persia: The Lost Crown, beklenen yapımlar arasında bulunuyor. Yandan görünümlü yapısı ile karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun, seriyi başka bir boyuta taşımayı hedefliyor. Oyunda zorlu platform unsurlarının olacağı belirtiliyor. Ancak bu zorlu platformlar elbette her bir oyuncuya hitap edecek şekilde tasarlanıyor.
 
Seriye başka bir şekilde bakacak olan bu yapım 18 Ocak tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapmayı bekliyor. Oyunun PC sürümü Epic Games ve Ubisoft Store üzerinden yayınlanacak. Ek olarak, 11 Ocak tarihinde oyunun bir demosu kullanıcılara sunulacak. Bu sayede oyunun belli bir kısmını tamamen ücretsiz bir şekilde oynayabileceksiniz.
 
Yeni fragmanlar
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Oynaması Ücretsiz Dövüş Oyunu Toribash Next Duyuruldu ADATA, Önümüzdeki Hafta CES 2024'te Ziyaretçileriyle Buluşacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.1.2024 12:48:50

0
Cep telefonunda bu 2d oyunlar.. Konsola, pc ye yüklediğime değmez yazık bu devirde böyle oyun o 2d den 3d ye geç tekrar 2d geri dön.. Oyun yeni tarzdada çıkmalıydi seçenek kullanıcıya birakilmaliydi.. Rezmen rekabetden kaçmışlar yada becerememisler..

lextor

7.1.2024 11:08:48

0
Ps store tanıtım videoları Türkçe alt yazılı, Türkçe gelme ihtimali olur mu acep

aykut291

7.1.2024 00:04:19

0
Ubisoft demo çıkardığına göre Oyunun kalitesine oldukca güveniyor heralde.Bakalım son ana kadar bekliyorum hayal kırıklığı yaratmaz busefer umarım.Uzun zamandır şöyle platform oyununa okadar açımki anlatamam.Bakalım demosu olması çok iyi olmuş.

BSC Misafiri

6.1.2024 14:53:33

0
NCK: Hayatım boyunca oynayıp en çok zevk aldığım oyun Prince of Persia: The Sands of Time'dı. Bence bu oyunu hem 2D, hem de 3D yapmalıydılar, bazı bölümlerde üstten bakış açısı olmalıydı, bulmaca çözümlerde mesela.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız