Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

UE5 ile geliştirilen Layers of Fear'ın PC sistem gereksinimleri açıklandı

 
 
Bloober Team tarafından oyunculara sunulacak olan korku temalı bulmaca macera oyunu Layers of Fear'ın PC sistem gereksinimleri açıklandı. Unreal Engine 5 ile geliştirilen yapım için bir demo da bugün geliyor. Demo sayesinde oyunun bir kısmını ücretsiz olarak deneyimleyebiliyor ve oynayabiliyorsunuz.
 
Layers of Fear sistem gereksinimleri
 
 
 
UE5 ile geliştirilen Layers of Fear birçok teknolojiyi ve desteği bünyesinde barındırıyor. Ekipler oyunun UE5 oyun motoru içerisinde yer alan Temporal Super Resolution özelliğiyle beraber oynanmasını öneriyor. Diğer taraftan oyun, Işın İzleme efektlerinin yanı sıra UE5'in Lumen teknolojisinden yararlanıyor. Ayrıca HDR, hacimsel aydınlatma ve Niagara'yı (görsel efekt) destekliyor. 
 
Açıklanan sistem gereksinimlerine göre oyunu yüksek ayarlarda oynamak için Intel Core i7 8700K / AMD Ryzen 5 3600 işlemciye, 12 GB RAM'e ve NVIDIA GeForce GTX 1070 ekran kartına sahip olmanız gerekiyor.
 
Layers of Fear, Haziran ayı içerisinde  PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için geliyor.
 
Detaylı sistem gereksinimlerine aşağıdaki görselden bakabilirsiniz. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Layers Of Fear Bloober Team korku gerilim pc bağımsız indie
Kıyamet sonrası taktik severler için Revival: Recolonization 28 Haziran'da geliyor F1 23 Ray Tracing ve VR desteğine sahip olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Layers of Fear
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız