Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Layers of Fear için Yeni Güncelleme Yayınlandı: DLSS 3 Desteği Geldi

 
 
Bloober ekibi tarafından oyunculara sunulan korku odaklı bulmaca macera oyunu Layers of Fear için yeni bir güncelleme yayınlandı. 1.6.1 güncellemesi olarak karşımıza çıkan bu yama ile beraber DLSS 3 desteği oyuna dahil edildi. Bu destekle beraber oyunun performansı bir hayli arttırıldı diyebiliriz. Bu kapsamda oyuncular daha akıcı bir oyun deneyimi elde edebilir.
 
UE5 oyun motoruyla üst düzey bir deneyim
 
 
 
Unreal Engine 5 desteğiyle beraber geliştirilen bu yapım içerisinde aydınlatmalar için aynı zamanda Lumen teknolojisinden faydalanılmış durumda. Bu teknolojilerin yer aldığı yapım üst düzey bir sistem gerektirmediğini belirtelim.
 
Oyunda aynı zamanda DLSS 2 ve FSR 2.0 teknoloji destekleri bulunuyor. Bu destekler sayesinde de çok çeşitli ekran kartlarında oyunu deneyimleyebilir ve üst düzey bir performans sağlayabiliyorsunuz.
 
Oyuncular tarafından sevilen bu yapım Steam sayfası üzerinden 15 dolarlık bir fiyatla karşımıza çıkıyor. Oyunda aynı zamanda hem ana oyun hem de tüm ek paketler bulunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Layers Of Fear Bloober Team korku gerilim pc bağımsız indie
Have a Nice Death Konsollara Çıkış Yaptı Vücut Kameralı FPS Oyunu Unrecord için Kısa Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Layers of Fear
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız