Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kıyamet sonrası taktik severler için Revival: Recolonization 28 Haziran'da geliyor

 
HeroCraft PC tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan strateji, sıra tabanlı, taktik oyunu Revival: Recolonization, 28 Haziran tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sıra tabanlı taktik unsurların yer aldığı bu yapım içerisinde geniş bir haritaya atılacak, bu harita içerisinde kendimize ait bir medeniyet kuracak ve bu inşa ettiğimiz medeniyetle beraber hem kendimizi korumaya alacak hem de buraları yaşanabilir kılmaya başlayacağız. Oyunda kıyamet sonrası bir dünyada bulunacak bu dünya içerisinde çeşitli işgal senaryoları gerçekleşecek ve bu felaketten sonra hayatta kalanlarla beraber kendimize ait bir medeniyet kurabilecek ve bu medeniyeti geliştirerek de bu dünyayı tekrardan yaşanabilir kılacağız.

Derin strateji unsurlarını bünyesinde barındıran bu yapım içerisinde farklı farklı yapılar inşa ediyor ve bu yapılarla beraber kendimize ait çeşitli faydalar sağlayabiliyoruz. Her bir yapının oyun içerisinde farklı avantajları bulunuyor ve her bir yapıyla tek tek ilgilenebiliyor ve onları yükseltebiliyoruz. Oyun içerisinde belirli bir alanımız oluyor ve bu alan içerisinde kendi şehrimizi ve medeniyetimizi inşa etmeye çalışıyor ve inşa ettiğimiz bu yapılarla beraber de daha geniş bir çevreye yayılabiliyoruz. Her bir yapıyla tek tek ilgilenebileceğimiz ve yükseltebileceğimiz bu yapımda kıyamet sonrası bir ortamdan kurtulanlarla beraber ilerleyebilecek, onlarla çeşitli sıra tabanlık taktik savaşlarında karşılaşabilecek ve bu kapsamda hayatta kalmaya çalışacağız.
 
 

Oyunda kendi şehrimizi savunmak için çeşitli savunma yapıları da yer alacak. Bu yapılarla beraber kendi şehrimizin belirli noktalarını daha sağlam bir şekilde savunacağız ve dışarıdan gelen tehlikelere bu savunma yapılarıyla beraber ortadan kaldırabileceğiz. Oyunda değişen koşullar bulunacak ve bu değişen koşulları ayak koydurmak için biz de uyum sağlamamız gerekecek. Oyunda belirli dönemlerde çeşitli küresel felaketler ortaya çıkacak, bu felaketlere karşı da kendimizi / şehrimizi her daim hazır tutmamız lazım. Dolayısıyla oyun içerisinde öncelikle kendi savunmamızı ön plana atacak ve bu kapsamda çeşitli yapılar inşa etmeye çalışacağız.

Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyun yeniden oynanabilirlik açısından üst düzey bir yapının bizlere aktaracak. Yani oyun içerisinde bir kez girmeyecek ve tekrar tekrar oynama isteğiyle beraber bu oyunu deneyimleyebilecek ve oynayabileceğiz. Dolayısıyla geliştirici ekip oyun tekrar tekrar oynanabilsin diye çok fazla içeriği ve özelliği bizlere aktarmayı hedefliyor.
 
 

Elbette bu tarz oyunları tekrar tekrar oynamak, farklı strateji ve taktik unsurlarını oyuna dahil etmek bize oyuncuların sevdiği özelliklerden bir tanesi. Yani oyun içerisinde ilk etapta acemi bir şekilde şehrimizi inşa edebilir ve geliştirilebilir daha sonra bu elde ettiğimiz tecrübelerle ve bilgilerle beraber bir sonraki oyunda daha hızlı ve daha güçlü bir şekilde kalkınabilir ve böylece oyun içerisinde daha fazla ilerleme katedebiliriz. Dolayısıyla oyun içerisinde sürekli olarak yeni taktikler deneyebilir ve bu taktiklerle beraber kendimizi oyuna kaptırabiliriz.
 
Oyunda çeşitli yasaklar koyabileceğiz 

Sürekli olarak yeni şeyleri deneyimleyebileceğimiz ve oyuna aktarabileceğimiz bu yapım içerisinde her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebilecek ve bu oyunda farklı bir tecrübe sahibi olacak. Dolayısıyla oyun içerisinde her bir oyuncu farklı şekillerde bir yöne doğru yönelebilecek ve bu kapsamda kendi gelişimini kendisi belirleyecek. Oyunda çok çeşitli strateji unsurları ve yönetim unsurları bulunacak. Bu unsurlarla beraber buralarda kendimize ait kurallar koyabileceğiz. Oyun içerisinde kurabileceğimiz çeşitli kurallar ve yasaklar bulunacak. Bu yasakların kullanımı tamamen bize ait olacak ve istediğimiz şekilde bu yasakları koyabilecek ve kurtulanların da bu yasaklara uymasını sağlayabileceğiz.
 
 

Yasak mekanizmasının yer aldığı bu yapım içerisinde farklı silah türlerine çeşitli yasaklar getirebilecek ve diğer unsurların kullanımı da bu şekilde yasaklayabileceğiz. Dolayısıyla oyun içerisinde bu mekanik aslında farklı bir şekilde karşımıza çıkacak ve bu da öne çıkan özelliklerden bir tanesi diyebilirim.

Oyun içerisinde kıyamet sonrası bir tema benimsenecek ve tamamen kurak bir dünyaya adımımızı atacağız. Buraları tekrardan yaşanabilir kılmak için elimizdeki tüm imkanları kullanabilecek ve etrafı yeşillendirmeye koyulacağız. Gelişmiş yönetim sistemleri ile beraber karşımıza çıkacak olan bu yapım içerisinde farklı farklı mevsim geçişleri de bulunacak ve bu mevsim geçişleri ile beraber de kendimizi çeşitli zorluklara adapte etmeye koyulacağız. Bir yandan kendi medeniyetimizi inşa ederken diğer yandan ise canlı bir dünyaya adım atabilecek ve bu kapsamda zorlu bir macera ve strateji deneyimi bizleri bekliyor olacak.
 
Çağ atlama mekaniği yer alıyor 
 
 
 
Oyunda kendi bölgemizi genişletirken ve yükseltirken öncelikle basit yapılardan başlayacak ve bu basit yapıları daha sonra elde ettiğimiz teknolojilerle beraber geliştirebilecek ve bu sayede çağ atlayabileceğiz. Çağ atlama mekaniğinin ve sisteminin yer aldığı bu yapım içerisinde her bir gelişimle beraber binaların modellemeleri değişkenlik gösterecek ve elde ettiğimiz bu yapıların özellikleri daha da artış gösterecek. Dolayısıyla oyun içerisinde çağ atlamak ve yeni teknolojiler elde etmek çok önem arz edecek. Bu teknolojilerle beraber hayatta kalma şansımız daha da artış gösterecek.

Revival: Recolonization içerisinde geniş bir haritada bulunacak ve bu haritada farklı farklı düşman türleri bulunacak ve düşman türlerinin her birini kendine ait orduları ve yapısı bulunacak. Bunları alt etmek için de kıyamet sonrası bir tehlikeden sağ kurtulanlar devreye girecek ve bu düşman türlerini alt etmeye çalışacak ve bunlarla beraber sıra tabanlı taktik savaşlarına geçiş yapabileceğiz. Oyunda farklı teknolojilerle beraber kendi karakterlerimizi ve ekibimizi kurabilecek ve bu kapsamda farklı taktik unsurlarıyla beraber de düşmanları ortadan kaldırabileceğiz.
 
 

Oyun içerisinde toplamda 4 farklı çağ bulunacak ve bu çağlarla beraber kendi teknolojimizi yükseltebilecek ve yeni teknolojilerle beraber daha iyi bir konuma gelebileceğiz. Oyunda her bir yapıyı istediğimiz yere yerleştirebilecek ve bu kapsamda istediğimiz şekilde kendi ordumuz yönetebilecek ve ordumuzu düşmanların üzerine salabileceğiz. Oyunda farklı farklı binalarla beraber askeri yapılar oluşturabilecek ve bu askeri yapılarla beraber de kendimize ait büyük bir ordu kurabileceğiniz. Ordularla da harita bölgelerinde yer alan tuhaf yaratıkları ortadan kaldırabilecek ve onları bu dünyadan silip atabileceğiz.
 
 

Sıra tabanlı taktik ve strateji türünü seven oyuncular için bu yapım 27 Haziran tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz.
 
Oyun fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
strateji pc Revival: Recolonization
STORY OF SEASONS: A Wonderful Life rahatlatıcı bir çiftlik deneyimi sunmayı hedefliyor UE5 ile geliştirilen Layers of Fear'ın PC sistem gereksinimleri açıklandı

BSC Misafiri

15.5.2023 20:13:31

0
NCK: Geçenlerde HUMANKIND™ Standard Edition'ı 47 TL'ye indirimle aldım. Bütün CİV'lerde var bende. Pax Nova diye CİV benzeri bir oyun daha var. Bu da güzel görünüyor. Bunda da yanardağ püskürtmeleri vs. asker, araç özelleştirmeleri vs. değişik, güzel özellikler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Revival: Recolonization
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız